Sayfa 469/916 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Şahsi fikrim hissenin agresif bir yükseliş yapması için 30 civarı konsolide gelmesidir çünkü 12 aylikta güven sifir 6 aylik ve 9 aylikta ne yaptı yaptı y.t.d.

2. Bugün de hep yerinde saydı hisse.
    Ne bilanço, ne de başka birşey fayda etmiyor.
    Aylardır temettümüzün üzerine oturan bir zihniyetten ne beklenebilir ki. Yıl sonuna kadar zamanları varmış, onu da vermeyin yiyin, yedirin çocuğunuza bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Vergi dairesi bilanço gayet güzel. Satışlar ciddi oranda artmış görünüyor ilk çeyreğe göre. Bu adamlar bu ortamda kazanmasalar yatırım yapmazlar. Benim tahminim borsaya bildirilecek kar 24-25 milyon olur. Üstü süpriz. Ytd

4. vergi dairesi 23 milyon geldi kar diğeri gelene kadar 28 olacak herhalde bu karı beklediğimi belirtmiştim,anlatmaya gerek yok MÜKEMMEL,hayırlı olsun canlar.ytd

5. Keşke zarar açıklasaydın en azından düşmek için bir sebebin olurdu

6. 6 ayda bir gelen bilançoya umut bağlıyoruz ama iyi gelmesine rağmen yine de bırakın gitmeyi aşağı süzülüyor. Daha da bilanço bekleyecek hal ve sabır bırakmadı kimsede. Bilançoları da, vermedikleri temettüleri yerin dibine girsin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Kar 25M civarı gelirse 5,46 fiyata göre f/k 4,98 pd/dd 0,71 e geliyor. Şu anda diğer şirketleri de göz önüne aldığımızda artık çok ucuz görünmüyor maalesef. Hatta birçok ky zararda olmasına rağmen kp'de derinlik olsa, derinliği olan başka hisselere geçmek isteyecektir. Ancak kp'nin bana göre hikayeleri var; damping, büyüme, ihracat, şirket yapısı, sağlamlığı gibi. Hissenin yükselmesi için yabancıların olması gerekiyor ama maalesef onlarda gelmiyor. Sonuç olarak önümüzde 3. çeyrek var. Sonrasında ise dönemsel olarak şirketin iyi bilançolar açıklayamadığı 4. ve 1. çeyrekler. Yani ya unutup bekleyeceğiz ya da her gün bakıp sinirlenmek yerine kp'den vazgeçeceğiz. Y.T.D.

8. Bu şirketin ürünlerini artik evime sokmam yerli mali kullanalım derken kendi yatırımcısını korumayan seffaf olmayan dunya markasi ayagina bize yutturulmus dandik bir aile sirketine ortak olmusum yazikki.bunlarin urununu alip iskembelerine katkida bulunmak istemiyorum canlari cehenneme..

Sayfa 469/916 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •