Sayfa 469/899 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. şişeye göre 1.30 altında değişim oranı bence çok saçma ve soda yatırımcısına büyük haksızlık, pd en azından verilmeli kıstas olarak.

Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    estagfurullah ben tesekkur ederim. "eski yeni diye toplasan" dediginiz: sise grubu ve istiraklerinin ortaklik durumunlarina iliskin mevcut durum ve yeni sisecamda olusmasi muhtemel ortaklik durumunu kast ediyorsunuz degil mi? o konuda sayin supheci kimse (blog linki altta) bu hafta bir paylasim yapacak sanirim. ben de kendimce yeni bilancolar sonrasi bir calisma yapmaya calisacagim, paylasirim elbet.

http://suphecikimse.blogspot.com/
    Ortaklik yapisi, ozellikle de Is Bankasi'nin hisse oranlari nasil olacak. Simdiki mevcut durum, ve yeni durum yani. Cunku orada onemli bir noktaya da dikkat cekmissin. Sandik piyasadan da almak zorunda kalabilir. Ilerisi icin bir isik olabilir bu mesela buyuk bir devle ortaklik mi (spekulasyondur), yoksa hisselerin hazineye gecmesi mi...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
    05/02/2020 09:25:45

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini +367, ortalama tahmin ise +358 puan oldu.
    Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +1.025 puan olurken, en düşük beklenti -483 puan olarak gerçekleşti.
    Ankete katılan 39 analistin 37'si pozitif, 2'si negatif açılış tahmininde bulundu.
    BIST100 Endeksi, dün günü 2.893,37 puan artışla 122.136,17 puandan tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
    BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +367
    Ortalama : +358
    Maksimum : +1.025
    Minimum : -483
    Katılımcı: 39[(+37)(-)2]
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by BEAUVOIR Yazıyı Oku
    https://resimyukle.xyz/i/dWbCPR
    Hisse kocunun hazirladigi birlesme orani..
    Pek ic acici degil.
    olimlik forum adli arkadasin yazdigi gibi: Piyasa %90 dogru fiyatlar boyle olaylari.
    Para babalari butun gece calismislardir rasyolari.
    Soda yatirimcisina kisadan ekmek cikmadi, ileriye bakacak artik.

Denizli Cam'in yarisi Pasabahce'nin.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Şimdi iki eski arkadaş sohbet ederken birisi diğerine : Benim kızımın işleri çok iyi , güzel para kazanıyor. Patronu istediği zaman izin veriyor, eve arabasıyla bırakıyor, demiş. Sonra da senin kız ne yapıyor diye sormuş.

Beriki de :Benim kız da or.spu oldu ama senin kadar güzel anlatamıyorum demiş.

Yav bütün sayfalarda herkes bi oran paylaşıyor. Şirketin değerleme kriterleri yok , herkes kafasında bir şey söylüyor. Ben de 1.6 diyorum o halde.

Tamam ben de bir b.k. bilmiyorum ama sizin kadar güzel anlatamıyorum işte.

7. Daha önce nttur nthol birleşmesini yaşamış birisi olarak şunu da gözardı etmeyelim 2019 12 aylık bilançolarına göre birleşme kararı alındı bu birleşmenin belli sürede olması gerekir diyelim olmadı bu sefer 2020 6 aylık bilanço ile tekrar başvurulur ozaman her şey değişir

8. Neticede çok hisse etkileniyor bu birleşmeden ortaklık yapıları da iç içe spk ilk başvuruda birleşmeyi kabul etmeye bilir o yüzden birleşme oranı ayrılma hakkı adil olmalı tüm hisseler için özellikle en karlı şirket soda için rahat olun spk izin vermez usulsüz ayrılma hakkına

Sayfa 469/899 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •