Sayfa 469/864 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün bütün hisselerimi satıp 765 TL ortalama ile 400 lot Karton aldım akşam %2543 bedelsiz açıklamış yeni gördüm sizce nerelere gider yorumlar mısınız?
    Ben sadece tahminimi söyleyeyim. Ben 10 seans tavan göreceğimizi düşünüyorum. Bu kendi fikrim. Bu kadar bedelsiz oranı ve yıllardır beklenen büyük bir haber. Öyle kolay kolay kağıdı çözmezler.
    Bana bu kağıdı 1,5 yıl önce aldıran dostuma Allah razı olsun diyorum. Onun elindeki lot sayısını buraya yazmam doğru olmaz. Ama ne yazık ki o by olduğu için çok büyük zarar etmemek için pandemi zamanında ve hemen sonrasında satmak zorunda kaldı. İnşallah o da çok kazanır.
    Onun bana söylediği eğer bu kağıt bedelsiz açıklarsa o zaman ki fiyatını (290-300 civarıydı) en az 8 10 a katlar demişti. Umarım dediği gibi de olur.
    Herkese hayırlı olsun. İyi akşamlar diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün bütün hisselerimi satıp 765 TL ortalama ile 400 lot Karton aldım akşam %2543 bedelsiz açıklamış yeni gördüm sizce nerelere gider yorumlar mısınız?
    Duymus muydunuz ki bugun?!..taze parayla gayet normal alinabilir de..butun hisseleri satip buna girmek alelade bir gunde muhtesem olmus..siradisi bir hareket

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Tatar bugün t ile başlayan tahtadan mal aldın mı

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Taze kuru mu?

Hayır dostum....Bunca yıldır binbir emekle kazandığım paraları TAZE KURU da riske atamam dostum....En son beyazdan vole vurdum....Şimdi de pazartesi bedelsizlere dalacağım....Karton 3 gün mal vermez bize...Diğerlerine bakacağım ...!!!!

4. Şimdi 3 günlük borsacılar buraya gelmiş konuşuyoır. Tecrübeli borsacılar bunun bir piyango olduğunu bilir. aslan çimento 60 kat, afyon 30 kat, burce 20 kat prim yaptı bu oranların bile altında oranlara. Yani anlayacağınız elinde olana hayırlı olsun ;)

Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Alış Harika olmuş tbrk ederim. iyi yerlere gelir tabi tahta yı her zaman götüren spek vardır. Burda ne yapar bilemeyiz 610 bin lot piyasada bölününce 16 milyon olur derinlik olunca daha iyi olur. Yinede herşeyin hayırlı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Duymus muydunuz ki bugun?!..taze parayla gayet normal alinabilir de..butun hisseleri satip buna girmek alelade bir gunde muhtesem olmus..siradisi bir hareket

Konya, Karton, Egeen arasından seçim yaptım yaklaşık 1 aydır inceliyordum. Bu akşamki haberi yıllardır bekleyenler var hayırlısı olsun. 10 sene önce Afyon.E, Afyon.Y ve ardından Aslanda da iyi kazandım, takip, içinizdeki sesi dinlemek ve cesaretle kazançlı çıkıyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Konya, Karton, Egeen arasından seçim yaptım yaklaşık 1 aydır inceliyordum. Bu akşamki haberi yıllardır bekleyenler var hayırlısı olsun. 10 sene önce Afyon.E, Afyon.Y ve ardından Aslanda da iyi kazandım, takip, içinizdeki sesi dinlemek ve cesaretle kazançlı çıkıyorsunuz.
    Tebrikler valla[emoji122]burada 8 sene bdsz bekleyip yillarca dede dede diyip dayanamayip satip cikan onllarca yatirimci var..hayirlisi olsun..3 e 5 e 10 a katlar demek rasyonel olmaz..tahtanin seyrine gore herkes risk/return algisina gore satar cikar..eminim ki ilk tavan cozulmesinde burada ucar kacar diyenlerin cogu dokulur[emoji4]

8. Bu arada bu %2543 bdsz diger bdsz hisselerini de kaynatacak dogal olarak..ytdegildir

Sayfa 469/864 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •