Sayfa 47/443 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 369 - 376 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. F/K oranı ve Pd/dd oranıda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrıca kısa ve orta vadede de 5.10 destek noktası gibi görünüyor. Yani buralardan dönüş yapacağını umuyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,273
    Çok fazla kötümser yorum yapılmış . Bence herkes fazla kötümser .
    Gelecek vadediyor gibi duruyor . TABLO da verilerin gelişmesini zaman içerisinde yorumlamak gerek .
    Acele hazırladım hata yaptığım yerleri bildirirseniz sevinirim .

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. 12:06 da 4000 lot satış ile ( tek parça işlem ) 12 kademe aşağı gelen kağıt, 10 bin lot alınca nere gider ?

4. Hisse 5.09 ve 5.10a düştüğünde alım için talimat verdim ama 1 lot bile almadı. Kısacası sabırla beklemek gerek .....

5.  Alıntı Originally Posted by GreenStone Yazıyı Oku
    Hisse 5.09 ve 5.10a düştüğünde alım için talimat verdim ama 1 lot bile almadı. Kısacası sabırla beklemek gerek .....
    5,08 ALMANIZDA HİÇ BİR MANİ YOK ŞUAN...
    Bence her isteyen istediği fiyattan alabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    5,08 ALMANIZDA HİÇ BİR MANİ YOK ŞUAN...
    Bence her isteyen istediği fiyattan alabilir.

Bugün borsa düşerken uyum sağlıyor ama sıkıntı yok. Şirkete güveniyorum. 5.10 maliyetle bekliyorum ki yakın zamanda kâra geçeceğime inancım tam. Asla ytd..
    Son düzenleme : GreenStone; 01-08-2017 saat: 14:34.

7. 4.89 dogru suruklenebilur durum vaziyet onu gosteriyor suan ordan keskin bir donusle 5.5 a cikar yukselis trendine girer ordanda 9~10 lara dogru yol alir bunun icin muhtemel senaryolarin basinda cs geliyor uzun suredir sesisz kalindi bu konuda ikincisi gayrimenkulletin durumu ile ilgili bir haber ucuncusu kredi notu yukselisi dorduncusu temettu acikasi senaryosu genis bir hisse sadece suan dusus trendinin bitmesi gerekiyor tek sorun bu

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by GreenStone Yazıyı Oku
    Bugün borsa düşerken uyum sağlıyor ama sıkıntı yok. Şirkete güveniyorum. 5.10 maliyetle bekliyorum ki yakın zamanda kâra geçeceğime inancım tam. Asla ytd..
    5,10 maliytetiniz varsa bence sessizce izleyin derim üstad
    hatta izlemeye gerek yok çünki işlem yok.
    Film vs izlemeniz daha faydalı olacaktır

Sayfa 47/443 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •