F/K oranı ve Pd/dd oranıda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrıca kısa ve orta vadede de 5.10 destek noktası gibi görünüyor. Yani buralardan dönüş yapacağını umuyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir...
F/K oranı ve Pd/dd oranıda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrıca kısa ve orta vadede de 5.10 destek noktası gibi görünüyor. Yani buralardan dönüş yapacağını umuyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
12:06 da 4000 lot satış ile ( tek parça işlem ) 12 kademe aşağı gelen kağıt, 10 bin lot alınca nere gider ?
Hisse 5.09 ve 5.10a düştüğünde alım için talimat verdim ama 1 lot bile almadı. Kısacası sabırla beklemek gerek .....
4.89 dogru suruklenebilur durum vaziyet onu gosteriyor suan ordan keskin bir donusle 5.5 a cikar yukselis trendine girer ordanda 9~10 lara dogru yol alir bunun icin muhtemel senaryolarin basinda cs geliyor uzun suredir sesisz kalindi bu konuda ikincisi gayrimenkulletin durumu ile ilgili bir haber ucuncusu kredi notu yukselisi dorduncusu temettu acikasi senaryosu genis bir hisse sadece suan dusus trendinin bitmesi gerekiyor tek sorun bu
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri