Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 369 - 376 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. 7 civarlarından halkbank reklamı yapan, 6 da niye sessiz.

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

escudo ortak, insanlar yoruldu bu tartismadan. Birseyler paylasiyor, para kaybediyoruz, uzuluyoruz seviniyoruz ama kimse birbirini kirmadan seviyeli olarak yaziyor. Lutfen kendi yanlis kararlariinin sucunu baskasinda arama. Hicbirimiz bunlari haketmiyoruz.

TREND Pegi dedi. Alenichev o gun niye Pegi'nin yanlis oldugunu anlatti mesela. Ama artik virus de TREND'e yikilacaksa hic yazmayalim daha iyi.

Beyler işler kötüye mi gidiyor nedir durum Th kardeş genel krize mi gidiyoruz nedir yorum lütfen

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Gayet seviyeli yazıyorum sayin 666. Bu konuda Son defa yaziyorum. Bir daha yazmayacagim. Benim halkbank almam ile onun bir alakasi yok. Daha önce almıştım. 15.60 dan. Ama 11 lerden satıp çıkabilirken onun yüzünden çıkmadım. En son 7.30 dan satıp çıktım. Sonra başka kagitlar alarak zararı biraz telafi ettim. Eğer 7.40 da da çıkmamış olsaydım cok daha fazla zararda olurdum. Benim iddiam mal bosaltilscagi zaman bu kisi ortaya çıkıyor başlıyor güzellemelere. Galatasaray, halk, pegasus bunlar örnekleri. Bu virüs ortamında 50 kusurlerden pegasusu övüyor . Aldığı falan yok. Yalan söylüyor. Eger aldigini iddia ettigi lotlari almış olsaydı çoktan batmıştı. Ben ona kanmam. Ama kanan çıkabilir. Zira burayı üye olan olmayan binlerce kişi okuyor. Gelsin yazsın gitsin bir şey diyemem. Biz bu günaha ortak olmayalim
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    escudo ortak, insanlar yoruldu bu tartismadan. Birseyler paylasiyor, para kaybediyoruz, uzuluyoruz seviniyoruz ama kimse birbirini kirmadan seviyeli olarak yaziyor. Lutfen kendi yanlis kararlariinin sucunu baskasinda arama. Hicbirimiz bunlari haketmiyoruz.

TREND Pegi dedi. Alenichev o gun niye Pegi'nin yanlis oldugunu anlatti mesela. Ama artik virus de TREND'e yikilacaksa hic yazmayalim daha iyi.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tamam da gorusune karsi cevaplar gelmis. Asagida hepsi. Onun yazdigina takmaya pek gerek yok gibi. Isteyen okuyor kendi kararini veriyor. Forum ortami sonucta, bilmedigimizi bilenden ogreniyoruz. Yanlis birseyimiz varsa baskasi duzeltiyor.

Ayrica ben Pegi'nin guzel firsatlar verdigine inaniyorum korona bizi yemezse. Ama alanda tasiyacak guc olacak. Cunku butun sene boyunca bilancolar kotu, yani devamli kotu haberler gelecek.

28-02-2020, 02:05 #7822
    alenichev

Abi en cok dusen hisse alinmaz. Eger digerlerinden fazla dusuyorsa vardir bir nedeni. Tam tersine borsa duserken en guclu olan hisseleri almalisin.

Sen hatayi burada yapiyorsun. Yarin pgsus ile thyao en az bugun dustugu kadar yine dusecek. Virusun yanina bir de Rusya eklendi.
    28-02-2020, 02:11 #7825
    alenichev

Abi bu stratejini gozden gecir demiyorum. Bu stratejiyi unut, degistir. Bu sana fayda saglamaz. Dusen bicak tutulmaz derler. Sen karanlik odada 57.xx den aldin ama yarin adam belki 49 liradan alacak. Sen zararda bekleyeceksin. Senin maliyetine geldiginde o yuzde 15 20 kaf etmis olacak.

28-02-2020, 09:54 #7842
    666
    Virus bilancolari etkilyecek, 2 gunde gececek sey degil ki. Butun ABD havayollari her gun %5-10 gidiyor, TREND de karanlik odada mal almis!

Tamam dedigin dogru, insanlar etkileniyor. Ama Pegasus'un topiginde bile yazmamis ki. Burda kendi begendigi bir hisseyi yazmis. Kim bulasir bu zamanda havacilik hisselerine ayrica.

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Ama 11 lerden satıp çıkabilirken onun yüzünden çıkmadım.
    Olay burda gizli. Risk almissin, tutmamis. Kendi hatan. Bence sen de ozelestri yap. Bu borsa herkesten buyuk, kimin ne aldigi ne yaptigi hic onemli degil. Cunku bizim cebimize girip bizim cebimizden cikmiyor baskalarinin islemleri.

Ayrica burda havacilik hisselerine kimsenin bulasmamasi gerektigini yaziyorum, ama ben topluyorum. Herkesin risk anlayisi degisik. Riskli, pozisyonlar yanip gidebilir.

7. Davalar ve sorunlar öncesi hulk,
    Salgın sırasında seyahatler kisitlanmisken pegi,

Sırada Ramazan öncesi de Ef.s ve T..org hisselerini mi almak var

iyice kizacak simdi!

Ne yapalim, hepimizde patladi iste hepsi. Ne kadar uzun sure malda kalirsan, o kadar fazla musibet bulasiyor.

Adamlarin hantal DOWu 7 binden 30 bine gitmis, bu hala ayni seviyede dolar bazli. Emerging MArketlerden Guney Africa 10 senede dolar bazli 5 katina katlamis. Seylik burda.

Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •