Sayfa 47/992 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bağlamışlar robotları dow'a, sp ye onlar bir düşse iki düşüyor
    çıksa çıkıyor,sanki şartlarımız aynı onlarla.
    Küçük hisseler de dalavereler dönüyor da,sanki endeks de dönmüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2. Tahminim fake'ini attı akşam üstü potaya sokacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

bir haftada brent 10 dolar arttı.
    geçen hafta brent alan %80 kazanmıştı.

abdde para bol

onlar için arçelikte 1 tl
    iphonede 1 tl
    mercedeste 1 tl
    garanda 1 tl

ne kadar çok satarsak ülke ekonomileri batar bizde o kadar alttan bedavaya alırız.

mantık bu bence

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Herkes 103bine gidecekse artık bankalarla gider diye bekledi. Banka alanlarin eline vere vere yükselir. Öyle beleş para yok diyor. Para istiyorsanız spek tahtalarına diyor.
    mayıs ayı bankaların sezonu. daha olgunlaşmadı

5. x30 spot

fokus AK yatırım

6.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    İnsanlar çok sıkıldı...
    Fransa'da yanılmıyorsam yakın zaman önce bir anket yapmışlar..Karantinadan sonra bu yıl tatil yapmayı düşünüyor musunuz..? diye sormuşlar katılımcılara..
    Yaklaşık %25'i evet demiş..

İmkanı olanlar çok fazla aldırış etmeden, tatile gideceklerdir...Hatta bazı yerler daha bile kalabalık olabilir...
    ABD'de hafta sonu kaliforniya sahillerini görmediniz mi..!

Bence erken davranıp ona göre hazırlıklarını tamamlayan ülke ve tesisler avantajlı olabilir...Uluslararası uçuşlar belki hemen eskisi gibi yoğun olmaz ki bence ülkeler serbest bırakırsa, eskisinden bir farkının olacağını sanmam...yoğunluk olarak.

Şahsen ben tatile gidecek olsam bu sene daha çok "Camping" türü bir tatili tercih ederim...Doğayla başbaşa insanlardan daha uzak...
    Biz bu tür konularda biraz zayıfız...Çok güzel destinasyonlar var halbuki...
    Karadeniz ve akdeniz olsun özellikle...

Ama bir çok insana ters tabi bu tür tatil...
    Adam gelecek havuz başında göbek büyütecek bir kaç gün...Açık büfe olmazsa olmaz onlar için..
    O yüzden bu kitle için benim söylediğim zor..

Şahsen ben çok karamsar değilim turizm konusunda, yeterki serbestlik tanınsın...Büyük ihtimal eskisinden bile kalabalık olacak bazı yerler..
    Birikmişlik inanılmaz boyuta geldi, başka türlü deşarj olamaz insanlar.
    Virüs öldürmezse, psikolojik buhran öldürecek çünkü.
    Temmuda bizim otel tatili var.. şahsen bakacağım.. havuza girilmezse vs açılsa bile gitmem.. anlamı yok.. kurallara bakıp öyle karar vericem.. eğer kısıtlamalar saçmaysa kesinlikle gitmem... gider ücra köşedeki koylara kamp kurarım daha iyi olur..

Nasıl yapacaklar bu otel işlerini hala bilmiyorum... riskede atacaklarını düşünmüyorum sırf para için... inşallah öyle olmaz...
    Yeni vakalar gelirse kesin iptal ederim zaten..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

7. IMF ile SWAP veya kaynak görüşmesi yokmuş.

Yabancıların portföyü azalmış. Cari denge ılımlı olacakmış.

Bankaların dış kaynak çevirmesi kritik dendi.

Kısaca yerlilerin dolar alması sıkıntı demek istiyorlar.

bütün gıdalar taban olmuş.

oysa dün tavandı. tavandan alanın canını yaktılar.

şimdi ben şunu anlayamıyorum

borsada 500 kağıt var

ve 400 kağıt ( sittir bottan nedenle ) tavan tavan oldu kendini 2'ye 3'e bazıları 5'e 10'a katladı.

bazıları da %10 - %50 primle hatta zararla bekleyende var.

peki yarın bir halt olsa.

endeks 150 bin olduğu düşünürsek kendini 3-5-10'a katlayan kağıt 30-50-100'emi katlayacak.

yoksa

o çıkanlar zaten karlı olduğu için taban taban yiyip o çıkmayanlarımı ( bankaları holdingleri sanayi şirketleri ) 2-3 katı yapacaklar.

ki yüksek ihtimal karlılar satılıp ucuzlar ile yer değiştirecek olup borsamız 150 bin ekonomimiz 250 bin derler oda ayrı bir konu.

sonuç itibariyle

borsamızın yatırım olayı bitmiş fx görevi üstlenmiş bir yapıya girdiği görülmektedir.

yani riskimiz dahada artmıştır.

saygılar

Sayfa 47/992 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •