Sayfa 47/211 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    1 lotlut islemler yuzdeye etki eder belki ama cebe yansimaz çünkü hepsini verme ihtimalin alicinin çok çok büyük enayiligi yada beceriksizligidir. Zaten dediğim gibi zaten atiyorum elindeki mali gider bin tane yükseğe yazar gider bi tane alir o fiyatda islem gördüğü için yuzdeye yansir ama sıfıra sıfır elde var sıfır ekran zengini olursun ancak. Ordan 100000 tane satma ihtimalin uzaydan evine yatiya ufo gelmesinden çok daga uzak ihtimal öyle düşün.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    anladığım kadarıyla herşey şansa kalmış gibi. kağıdı bulsan bile tahta sahibinin insafına kalmışsın. sınava girersin kazanırsın bu seferde mülakatta elenirsin. zor iş yahu vallah billah zor iş başlamadan bitireceğiz neredeyse. acaba bu işten para kazanan varmı borsa viop forex hepsi para kazandırır ama ben bugüne kadar zengin olanını görmedim varantta sadece diğerleri gibi adrenalini yüksek bir araç aslında diğerlerinden farkı yok. cevaplar için teşekkür ederim Şehzade kardeş seni çok yordum hakkını helal et. iyi geceler

2. db ve ısvarantdan baska sırket acılmayack mı dostlar bunların alım satım makası da oldukca yuksek ...... zamana goıre de dusmesı de yuksek acaba avrupa vs sırketlerınde alım satım yapabılıyormuyuz yanı mesela amanyanın herhangı bı sırketın varantını ?

3. bu arada dostlar tavsıye verecek gıbı ustad felan degılım ama yaptıgım buyuk bı yalnısı anlatayım 2 sene oncekı secımlere elımde varantla gırdım bayagıda yuklu gırdım hepsı gıttı sız sız olun secımlere malla gırmeyın ;)

4.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Aslanim eregli utandirmadin bugunde bizi :D son yarim saatteki alimlar dehşet bu arada kullanim fiyatini yazmayi unutmusum eriim 7.30 kullanim fiyatli. Simdiden 5 kademelik bir karim var. Allah bereketimizi artirsin insAllah.

Aldigim fiyata geri verdim :/ cok atraksiyonlu biraz geriden izlemekte fayda var sabah 32 yi gördük vermedik aldigimiz fiyata geri verdik. Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanin anlami yok. Kismet diilmis

5. nasip kısmet eksi yazmasın bol kazançlar

TTIRDV yine aynı haltı yapmış %5.450 yapmış. acaba 1 lot ilemi eğer öyleyse varant piyasası çakal piyasası ( affınıza sığınıyorum ) yatırım işi falan değil bence

7. bunlara takilmayin bence sayin bb79 adam sonucta ekran zengini :D elindekini isletebilecegi rakam değil. Haftasonuna belliki kendini tatmin etmek için ekranda durdun diye yazmış :D varant işini iyi bilene iyi para birakir. Ama yatirim için degildir kismina katılıyorum ;)

Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    bunlara takilmayin bence sayin bb79 adam sonucta ekran zengini :D elindekini isletebilecegi rakam değil. Haftasonuna belliki kendini tatmin etmek için ekranda durdun diye yazmış :D varant işini iyi bilene iyi para birakir. Ama yatirim için degildir kismina katılıyorum ;)

cevap için teşekkürler adam tam psikopat ego için yaptığı aşikar iyi geceler

not: bir gün bende cesaret bulursam varant oynayacağım. bakın para demiyorum cesaret

Sayfa 47/211 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •