Sayfa 47/1044 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hepsine getirsinler bakalım fk 50 pddd 25 şirketler ne oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Günaydın Genşşşleeeer .

Size bir tüyo vereyim mi ? - 6 -

YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM
    Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
    Her gün bir yere konmak ne güzel.
    Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
    Dünle beraber gitti, cancağızım,
    Ne kadar söz varsa düne ait.
    Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Hz. Mevlana

Yeni bir şeyler söylebilmek için heybenizin dolu olması gerekir. ( Zinhar boşsunuz demedim)
    Sizi dinleyecek olanlarında bunu can kulağı ile dinlemesi gerekecektir. Yoksa suya yazı yazmaktan farksızdır.
    Birde nasıl söyleyeceğiniz de önemlidir bende biliyorum kitabın ortasından seçip seçip ekonomik terimler kullanıp halkın anlayamayacağı bir şekilde burada zarar var. Almayın demeyi.

Ama bir düşünsenize GUBRF maden buluyor, yada her neyse sahalarından birinde bulunuyor. Eeee bu şişik fiyatları hangi temel rasyoyla açıklayabiliriz. (Grafiğe bakmayı unutmayın ALMAYIN)

Tamam öyleyse durun başka bir şarkı söyleyeyim ben size Temel rasyolardan gidelim öyleyse 60milyon sermayesi olan bir firma yılda 20Milyon gelir elde ediyorsa. Sizce piyasa değeri 3 milyar eder mi temelinden bakarak soruyorum. Çünkü daha yeni halka ırz edildi. Laaayn biri bana bunu açıklasın ESEN (bildiniz mi?) (Grafiğe bakmayı unutmayın ALMAYIN)

Değil K/Y arkadaşım açın gözlerinizi ve gerçeği görün bir önceki sosyal mesajımızda ne demiştik

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bu arada xu100 sanki yükseliyormuşta ama düşemiyormuş gibi bir hali var. Hani hafiften hafiften mal iteleniyormuş gibi. Ben Teknik bakamam. Ama herkesin musmutlu olduğu ortamlar beni gerer. aynı anda bütün endeksler bilmem.. ben bi garipsedim. dilerim Kötü bi şey olmaz.
    ....
    Ne diyordu ünlü borsa simsarları "MAL COŞKUDA SATILIR"
    Satacak bir malınız olmalı değil mi ?
    Ha bu arada. elinizde bulunan hisse xu100 mü yoksa spekülatif hisse mi ona göre değerlendirin.
    XBANK grafiğinizi açınız..

Son gelen bildirime dikkatli bakın.Sonrada içeriğini dikkatlice OKUYUN ..
    Bu arada da böyle bir sitenin varlığını öğrenmiş olalım. sık kullanılanlara ekleyelim

https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=7

F. DUYURU VE İLKE KARARLARI

Açığa satış kararı genişletiliyormuş. Önceden sadece BİST30 du şimdi BİST50 de dahil edilmiş. Sizce bunlar nelere gebe olabilir. Biraz beyin jimnastiği yapalım.

Bırakın Tv seyretmeyi , o aptal kutusu size sadece ihtiyacınız olmayan şeylerin reklamını yaparak, şampuan reklamlarında kel kafanızda ahenkle dans eden saçlarınız olduğuna size inandırır.
    Bırakın höstad bunu "AL" dedi, bunu "SAT" dedi.
    Öğrenin!!!!!.

Bu arada yeni bir şeyler söylemek gerek cancağızım oradan yandaki tükkandan türkü söylemekle olmuyor bu işler, bizim tükkan kapısı sabaha kadar açık, varsa aklında olan "dur ulan şunu bizim çocuklara haber vereyimde bişey öğrensin keratalar " deyip elini taşın altına sokacaksan iki satır karalayacaksan bizim tükkanın kapısıda, gönül kapımızda açık
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    *isdemir 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 2.423.349.000 tl (önceki 2.155.428.000 tl )

*ekiz kimya 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 196.176 tl (önceki 3.102.083 tl )

*tüpraş 2020 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı 2.493.511.000 tl (önceki 525.837.000 tl )

*erdemir 2020 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 3.309.093.000 tl (önceki 3.316.527.000 tl )

*aygaz 2020 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı 24.889.000 tl (önceki 273.477.000 tl )

*dardanel 2020 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 91.870.821 tl (önceki 5.323.106 tl )

*türkiye kalkınma ve yatırım bankası 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 501.840.000 tl (önceki 447.106.000 tl )

*güler yatırım holding'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net zararı 314.838 tl

*alarko gyo'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net karı 175.956.078 tl
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Günaydın üstadım. Hayırlı cumalar. Sağlıklı sıhhatli günler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    SELİMCAN NE olmuş yavv dedikodumu yapmışlar
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    SELİMCAN NE olmuş yavv dedikodumu yapmışlar
    he yav. yaşlılık işte kahvede ne olur başka . onu çekiştir bunu uzat. Al papazı ver kızı tadında ..

Şurda 2-3 haftadır tamam geyik ve goygoy yapıyoruz da. Ucundan accık K/Y kardeşlere de bişiler vermeye çalışıyoruz.zepeka sınırları içinde. yalan mı abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    he yav. yaşlılık işte kahvede ne olur başka . onu çekiştir bunu uzat. Al papazı ver kızı tadında ..

Şurda 2-3 haftadır tamam geyik ve goygoy yapıyoruz da. Ucundan accık K/Y kardeşlere de bişiler vermeye çalışıyoruz.zepeka sınırları içinde. yalan mı abi.
    aynen tatlım ben kimsenin yazdığını kaale almıyorum
    macam yerse alıyorum

çoluk çocuğun hem borsada işine gitsin kumda oynasın demi

hiç yakıştıramadım komşuya
    :

Sayfa 47/1044 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız