Sayfa 470/761 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. 11.43 destek mestek sökmüyor bu kağıda ...meşhur 11,80 altına değdi artık bakalım nolcak....rahatlamıştır artık da belki biz de donları kaldırabiliriz artık....

Alıntı Originally Posted by nasah.icecek Yazıyı Oku
    11.43 destek mestek sökmüyor bu kağıda ...gerçekten çok dandik bir hisseymiş....
    Sen dandik hisse görmemişsin arkadaşım.

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

3. haklısınız.kurtulun bu hisseden.gidin lütfen.bizi bize bırakın.

4.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    11.80 sağlam destek gibi dursa da 12.xx altına sarkıp nasıl hacimli 13.xx üstü geçmesi önemli ise, hacimli 12.xx altına sarkışlarda 11.80 de bırakmaz ilk başladığı yerlere kadar gidişi bile var gibi. beklentiler çok fazla gibi olsa da bunu tahta yapıcı da bildiği için nerelerde soğutmak istediği önemli, bide tahtada ne kadar yük taşımak istediği, buna bağlı olarak aşağılarda gideceği yeri belli eder artık bugün yarın, haftalık kapanış çoook önemli...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    fazla yük taşımak istemiyor gibi tahta yapıcı, daha aşağılarda soğutma yapmayı istiyor anlaşılan. aşağı gidişe devam gibi, bununla beraber hacimli olarak yukarı dönüş sinyali verdiği anda yüklü miktarda heybeye atmayı düşünüyorum bakalım.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Hacimsizce 11.43 e düştü ne alıcı ne satıcı var demek oluyor ki 1 hafta daha boş geçti yine endişeyiz yine zarar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by zamanderim Yazıyı Oku
    haklısınız.kurtulun bu hisseden.gidin lütfen.bizi bize bırakın.
    merak etmeyin zararı çıkartır çıkartmaz gidicem....bu hisse de beklenti falan olduğuna da inanmıyorum artık....biri geldi ıssız gördü hareketi çaktı yükseltti sonra bastı gitti elimize verdi.....yarın gene boş görsün hisseyi...gene aynısını yapacak....trade için güzel hisse ama yatırımlık olduğuna inanmıyorum ben....
    kaçkere %5 lik gidiş-gelişler yaptı....alan hemen satıp kaçıyor....kaşındık cezamızı gördük...umarım kısa zamanda herkes zararını çıkartır ve hatta kar eder....ben artık kar falan istemiyorum bu hisseden...inşallah herkes çok kazanır ....gönlünce olur hisse fiyatı...
    ben görüşlerimi belirttim...

7. sabret kardeşim zarar etmezsin

Lütfen gidin şu uçan hisselerin grafiğine bakın hangi hisse sancısız çıkmış burdayım. Ansızın tavan çektiği günler gelirse zafer naralarını size atacağım ytd

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 470/761 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •