Sayfa 470/615 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı'nın, Türkiye'nin ilk, dünyanın dördüncü akıllı şehir stratejisi ve eylem planı olduğunu vurguladı.
    Önemli bir haber. Daha önce yazdıklarımızla gayet uyumlu gelişmeler bunlar dostlarım.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    1,40 kapatsın artık.
    HALK izin verse güzel yerlere gidecek de, baskı kuruyor. Takaslarda da bu belli oluyor.. Bu arada bu günde satış kısmında yer alıyor. Aylarca tek lot satmayan halk ne oldu da baskı kurmaya başladı..?
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

3. Karanlık odada 1,20 den 250bin lot civarı alım yapıldı.
    Yarın aynı hareketi yaparsa 1,26 görülüp, 1,23 kapatabilir. Hareketleri hemen hemen aynı oluyor.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

4. Hergün ufak ufak gitsin tadından yenmez,gerçi herkes her mevsim bahar olsun ister bizimkide o hesap oldu😀,

5. Kayıtlı sermaye tavanı spk tarafından onaylanmış.
    Erzurum değerleme raporları da gelmiş.
    Devam...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik üstadım. Açıkçası bu kararınıza çok şaşırdım. Ben bilakis tüm portföyü yavaş yavaş buraya kaydırma planları yapmaktayım. Hakkınızda hayırlısı olsun, size de bol kazançlar.
    Sayın, kamil ben tek lot satmadım satmam da, orada Buffett arkadaşımıza atfen esprili bir şekilde sattım dedim.. Daha uzun zaman burdayım.. İnşallah gün gelecek ve satacağız ama o gün bugün kesinlikle değil.. Selamlarr

7. Değerli ortaklar,kayıtlı sermaye tavanının onaylanması,yeniden gelen değerleme raporları güzel günlere işaret birde ufukda ifm’nin bitişi herşey güzel olcak,biz burda 3 beş kişiyiz okuyanlar haric forumda aktif yazan,burda sürekli bilgi akışı sağlayarak sağlıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz,benim görüşüm satmak için erken sessiz sedasız. Gidecek YTD...
    İyi aksamlar ortaklar...👋

Kıytırık ihlgm kadar bile olamadı adi kağıt.dikili ağacı olmayan içi boş wc. Kağıdı ihlgm bir ayda yüzde elli prim yaptı.bu ise en az 6.00 tl civarında ederi olan bir kağıt.ama iki tane ******kurumun elinde oyuncak etmişler.satan yok alanı.......modunda...
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

Sayfa 470/615 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •