Sayfa 470/999 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Helal olsun damada JPmorgunın stopunu patlattı öyle alırlar adamın aklını
    süper yorum olmuş.

dıjmihrakların oyunu böyle bozulur işte.

senmisin dolar short yapan

bari düşüremiyoruz

dolarıyükselterek bozalım şunlarıdemişler.

şahit nerdesin yinemi diskodasın.

benide geçtin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,247
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şahit nerdesin yinemi diskodasın.

benide geçtin
    PALA ile PALANENE nin mahkemesi varmış, bozacı olarak gitmiş.

bide tablo koyalım. geyik arası grafik olsun.
    hiç kodes cezası yemedim. ilk olmasın.

Bear_Bull
    @BearBull26

5. Kırtasiyeler, okul servisleri ve öğretmenler eğitimle ilgililer. Pandemi sonrası, İstanbul'da tonla kırtasiye kapandı. Yine aynı şekilde ne yapacağını bilemeyen tonla servis var. Öğretmenler evinde oturur, maaşını alır.

Kahvehane sahibi, çarşıyı gezen Vali'ye diyor ki; ''sıkıntıdayım,kirayı bırakın çay pişirmek için kullandığım doğalgaz faturasını ödeyemiyorum,dükkanın önüne 10 sandalye koyarsam 100 çay fazla satarım, kiramı,vergimi öderim,aldığım krediyi geri öderim, yoksa ekmek teknem kapanacak, bu yaştan sonra nerede iş bulup çalışayım?''

Vali'nin cevabı şöyle: '' Öyleyse uyuşturucu satıp, para kazan.'' Yani demek istiyor ki, sandalyeyi dışarı koymak yasalara aykırı, izin veremem. Bunu da uyuşturucu satmaya benzetmiş. Ulla o ikisi aynı şey mi? Esnafa moral vermesi lazım, hadi pandemi süresince görmezden gelelim demesi lazım. Ya da esnafın sorununa çözüm bulması lazım.

Ama umurunda bile değil. Çünkü, kendi maaşı saniye bile sekmez. Esnafın çektiği sıkıntıdan bi haber. Pandemi süresince Vali'nin ve diğer kamu görevlilerinin maaşları da kesilse, onlar da 1176 TL'lik ödeneğe talim etseler, çocukları bir şey istediğinde alamasalar, işte o zaman anlayacaklar sıkıntının nasıl çekildiğini.

Öğretmen ve imamların aldıkları ücretten, benim ödediğim vergilerden düşen payı helal etmiyorum. Doktor,hemşire ve sağlık çalışanlarına ise helal olsun. Hiç bir iş yapmadan evinde oturup, para alanlardan kesilip, sağlık çalışanlarına, emniyet görevlilerine verilmeli.

Adam utanmadan gelmiş viop başlığında ahkam kesiyor. Biz kumarı kendi paramızla oynuyoruz.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    PALA ile PALANENE nin mahkemesi varmış, bozacı olarak gitmiş.

bide tablo koyalım. geyik arası grafik olsun.
    hiç kodes cezası yemedim. ilk olmasın.

burayı goygoyculara bırakmıyorum da ondan ceza yemiyorsundur

ben hep onlar için ceza yemişimdir

az bir boş bırak burası anında ahaber bültenine dönüyor alakasız alakasız haberlerle

bukadar rakamı veriyi nasıl takip ediyorsun üstad bende birtek viop grafiği var

7. düz tabanın geldiğini gördüğünüz anda basın shortu 1,000 puan garanti...

spot eksiye gidiyor gibi..

Sayfa 470/999 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •