bende burdayım , bekemedeyim. ortalık biraz durulsun bakalım . .
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bıst te 110 bin altını bekliyorum.mayısta borsada olmamak lazım bu yaz tehlikeli geçecektir.cemas operasyon yedi 2 altına sarkıtabilirler diye düşünüyorum..umarım zararda olanlar tezden zararlarını çıkarırlar.iyice suyunu çıkarmadan rıza çıkartmaz 2.31 ve 2.17 sonrasın da 1.87 önemli...umarım buraları görmez
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Arkadaslar NİBAS hisseside bunlarn ceması 0.70 kurustan alipta 7 lira yapanda bunlar anlayacagnz şu cemasta SPK yla isbirligi yapip burada kucuk yatrmcnn canini yaktilar simdi cemasi orta vadede 1.10 Lara indrp bu sefer nibasi orta vadede 5 lira yapacaklar ben bugün 2.78 den cemasi sattm 1.52 den nibas aldm daha cok lot alms oldum nasl olsa ayni grup bunuda ckaracak cemastan hayr gelmez ben daha once buna benzer bir durum yasadm baska gurup hissesinde zararmi diger hisselernden ckarmstm
İyi etmişssin
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın seviciadam kimsenn eli satmaya gitmez kim araci kurumunu ararda zararna satar okadar dagittlarki mallari büyük operasyon yapildi zamannda usas vardi usasta yaptlar cenas kuruslardaydi ayni seylerilu cemas icin söylediler kim derdiki 0.90 kurustan cemasi 7 lira yapacaklarni herkes ozaman usas dyordu usasi bitirdiler 0.40 kuruslara dysrmslerdi sonra cemasi ucurdular simdi nibas operasyon yems kagit kolay kolay ckmaz önce toplamalari gerek buda aylar alir ama nibasi kim bilir bak nedyosun garqntisi olmayan hisse dyosun denekki herke oyke dsnyor demekki dogru alim yapmsm goreceksniz nibasi 5 lira yapqcaklar ama ileri geri yaparak
Yer İmleri