Sayfa 471/813 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ara sıra vurgun yemeliki mal koyarkan elleri titresin ********in ..?
    arkadaş bir kaç defa şok yaşatmalı bizim vampire..
    Hazır kıta bekliyorum bugün azda olsa çizgide katkım oldu

2.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu buçim hissedarlarının zırt bırt gelip cemts batıyor kacın dusuyo ya la ley ley eğlenmelerinden gına geldi.bucim den bi halt olmaz bak iki yıldır sürünüyor satın bak sonra cok aglarsınız.siz mesnetsiz yazılarınızı yazdıkca aynısını bende burada yazacagım.yeter be birader.psikolojinin aynısını size yasatmayan adidir.
    komik oluyorsunuz .kusura bakmayın .çemtaş da öyle bir yazı da görmedim şahsen

3.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    komik oluyorsunuz .kusura bakmayın .çemtaş da öyle bir yazı da görmedim şahsen
    o zaman bu suzer mı neyse o abinizi iyi takip edin adam 7.40dan satarken yükselecegine dair tek yazısı yoktu.O sattı her gün bir iki yancısıyla gelip cemts nasıl tutuluyor burda eregli yuzde 5 asagıda, kur düştü tarman 2ye indirecek, yok kur zararından sonra spek begenir mi bu hisseyi vs vs. Aynısını burda ben de yazacagım.Bak başlıyorum bucimi satın bak spek 2 leri dip olarak aldı cok olumsuzum bugun su bu cimentoda düştü bucimi nasıl burda tutuyolar hayret bişey.Sacmalamaksa bizde sacmalarız.

4.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    o zaman bu suzer mı neyse o abinizi iyi takip edin adam 7.40dan satarken yükselecegine dair tek yazısı yoktu.O sattı her gün bir iki yancısıyla gelip cemts nasıl tutuluyor burda eregli yuzde 5 asagıda, kur düştü tarman 2ye indirecek, yok kur zararından sonra spek begenir mi bu hisseyi vs vs. Aynısını burda ben de yazacagım.Bak başlıyorum bucimi satın bak spek 2 leri dip olarak aldı cok olumsuzum bugun su bu cimentoda düştü bucimi nasıl burda tutuyolar hayret bişey.Sacmalamaksa bizde sacmalarız.
    hisse düştükçe gelip bana çatıyorsun..?
    dogru 7.40/45 tl den arkadaşlarda vardi ayrıldılar ..benim analizime göre
    hiçbir zaman 2 tl olacak demedim bir resim paylaştım şurası olacak diye birşey demedim bunu spek ve büyük ortaktan başka kimse bilemez fakat düzeltme yapması kaçınılmaz diye yazdım sırf ben yazdım diye hiçbir hisse düzeltme veya düşmez ..
    biraz sakin olup dürüsçe yaptıgım paylaşımları inceleyip sık dokusaydın veya mantık süzgecinden geçirseydin bir sonunca ulaşabilidin..faka hep eleştirmek..dün eregi ve krdmd eksi cemts bence iyi tutunuyor veya tutuyorlar demem bile sizin algınızı bozmuş..burda yazı yazma konusuna gelince yaz kardeşim kimse kimsenin elini tutmuyor fakat temel ve teknik analiz ile birlikte bilgini paylaşki bizde bilmedigimiz konu hakkında bilgi sahibi oluruz..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. https://invst.ly/95k81

zırdelice bir resim ....?

önceki : cemts topiginde paylaşmıştım o tarihe giderseniz göreceksiniz..?

https://invst.ly/9zwz7

şuanki ::durumu acaba kim dogru paylaşım yapmış hisse 50 tl olacak diyenlermi hisse düzeltme yapması gerekiyor diyenmi..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. evet senin müthiş teknik bilgine göre cemts 2-3 lira olacak olmazsa sallarsınız. Senin yaptığın şey psikolojik yıpratma, yani ereğli düşmüşte cemts niye düşmemişmiş.Bunu niye yazma gereği duydun ki,benim elimde olmayan hisseler için gidip şu düştü bu nasıl duruyor yazmıyorum.Neden cunkü benim böyle ucuzluklara ihtiyacım yok.Siz sanki cemts batsa da rahatlasak havasındasınız.Bir de öngörülerinizin ne kadar kuvvetli olduğu bucim gibi müthiş bir hisseyi keşfetmenizden anlaşılıyor. Ben cemts da yüzde 10 zarardayım burda bucim de hepiniz sanırım 2tlden mallandınız ki cok rahat konusuyorsunuz öbür topikde.

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    evet senin müthiş teknik bilgine göre cemts 2-3 lira olacak olmazsa sallarsınız. Senin yaptığın şey psikolojik yıpratma, yani ereğli düşmüşte cemts niye düşmemişmiş.Bunu niye yazma gereği duydun ki,benim elimde olmayan hisseler için gidip şu düştü bu nasıl duruyor yazmıyorum.Neden cunkü benim böyle ucuzluklara ihtiyacım yok.Siz sanki cemts batsa da rahatlasak havasındasınız.Bir de öngörülerinizin ne kadar kuvvetli olduğu bucim gibi müthiş bir hisseyi keşfetmenizden anlaşılıyor. Ben cemts da yüzde 10 zarardayım burda bucim de hepiniz sanırım 2tlden mallandınız ki cok rahat konusuyorsunuz öbür topikde.
    anlaşılan senim psikoloji,in bozulmuş ne yazdıgının farkında degilsin..
    burada 2 tl den hisse alan varsa herhalde 2007 yılında almıştır ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    ne kadar sukumuzda bilemem ama akinonya menkul değerler
    türkiye de en ucuz çimento hissesi buçim en değerli çimento şirketide nuh çiemnto demiş.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 471/813 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •