Sayfa 473/571 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. halka arzdan beri sürünüyorsun...şimdide iyi dövdünüz tahtada insanları .hiç para kazanamayan şirketler bile uçtu .limanın sahibide spek ya beş kuruş on kuruşa oynuyor borsa kumarhane oldu sahipsiz hisse birileri giriyor çıkıyor vur abalıya

2. ben burdayım burda merak etme spek .70 olunca çıkıcam yada sen ölünce .helvanı yaptırıcam bilesin

3. 18,39 veda ettik fakat alttan almak için geç kaldık kalanlara bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by bozoday Yazıyı Oku
    18,39 veda ettik fakat alttan almak için geç kaldık kalanlara bol kazançlar
    zaten dipte nasıl geç kaldınız satanlara helal olsun biz beceremedik ******** baygın

5. albayraklar genel kurulu unuttu maşallah..zizi borsa kotuna alanlar zaten .yatırımcı düşmanı kirala ortada mal mülk yok şirketi sat borsada bedevadan para kazan sahipde çıkma kumar oyna bir gün tavan 19.19 sonra taban 15.68 .bunu dünyanın hiç bir ülkesinde yapamazsınız sadece türk borsasında türk borsa kumarhanesinde yaparsınız .kumarhaneye çevirdiniz.spk imkb.ne iş yapar ya batık firmalar .bire 50 kazandırır dur diyen yok .bizim limana kim dur desin bizede bedu etmek kalıyor.ocağın bata trabzon limanı .karadenizin hırçın dsalgaları inş ağrı dağının tepesine çıkartır

6. kimse yokmu liman zadeler .sonuna kadar burdayım .albayraklar bu isim hiç yakışmıyor size.kumarzadeler

7.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    kimse yokmu liman zadeler .sonuna kadar burdayım .albayraklar bu isim hiç yakışmıyor size.kumarzadeler
    Ben varim sadece izliyorum. Zarar buyuk enflasyon zararini saymiyorum bile. Bu Albayraklar aldiklari beddularin hesabini veremez. Inaniyorum ki bu dunyada gorecegiz. Allahin adaleti bu dunyada tecelli etmeye basliyacak. Keyifle izlyecegim. Giden param olsun. Bak ne oldu Binali, teker teker sira gelecek. Allah kazayi belayi, hastaligi, atesi, yangini eksik etmesin bunalrdan, Ne bunlardan ne soylarindan.

8. ne olucak bu halimiz ....ımudum karadenizin hırçın dalgalarında ahahah bir bsakmışsın limanı yutmuş.zerre üzülürsem ne olayım .gerçi onlar sigortayı soyar paraları alırlar olan yine bize olur.bunların basına bir bele gelmeli öyle bir bele gelmeliki emdikleri süt burunlarından çıkmalı.çıkacakta....çıkacakta

Sayfa 473/571 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •