Sayfa 473/1015 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Viop LIX

Artı kapattı ama short maliyetimi 9400lere getirmeme fırsat verdi.
    Teşekkürler palacan.

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    9.817 4 şort tamamlandı
    Abicim çuvalı hızlı dolduruyon, boğa yaralı bi sıkımlık canı var ama yaralı boğanın boynuz darbeside sert oluyo haliyle,yabcak bişii yok
    1-yaralı boğa
    2-kızmış boğa
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İlk 1-2 saat takip edilir teknik olarak orada dün kanal kırıldı üzerine atamazsa 37250 dow sarkma durumu mevcut önümüzdeki günlerde.
    o tarafta düşüş bekliyorum iyi bir düzeltme ben de... ama bunun içim vıx in 20nin üzerine atması lazım.

4. Piyasada bir kişi (HERIF) olunca çok düştü diye aldıkların elde kalıyor. Bugün DIGER sağlam destek oldu gibi, tepkiye alanlar en azından komisyonu kurtarmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Adana'da duman ile haberleşiyoruz.Mangalın dumanını gören yan tarladan slm vermeye hemencecik geliyor.
    Mangala hafifden yaş ot tahta filan attınmıydı duman çok oluyor.
    "Duman çoksa etde çok " anlamında.

not:Bizde de marka takıntısı olmasa da çeşit takıntısı var.
    Mesela meşe odunu iyidir.
    o zaman sizin atalarda kızılderili filan var pisyedili ,,bazı bilgilere göre Kızılderili kabilelerin çoğu Uygur Nayman Türklerindenmiş bi araştır bakalım

telefon işine daha çok gençler kafa yoruyor ,, iyi bir telefonum var işimi de rahatlıkla görüyor uzun yıllardır aynı markayı kullandığım için kullanım alışkanlığıda oluştu ..değiştirsemde aynı markayı alıyorum
    dolayısıyla çok ilgi alanımda değil ..baksana 28000 mAh ı görünce ulen dedim baya iyiymiş meğer önceden varmış ona yakın kapasiteler öğrenmiş olduk

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    birde akşam seansında fışkırtır mı ona bakacaz......
    stop oluruz yarın gerekirse. fakat ya buralar ya da yeni zirvelerde kollayacağımız şort pozlar 15 -20 dklık pozlar olmayacak abey.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    VIX %5 üzeri düşüşle açtı. Bizim borsa biraz yabancı ağırlığı arttığı için bu düşüşe yükselişle tepki verip hafif artı kapatma ihtimali yüksek. Dikkatli olmakta fayda var. Ytd.
    borsada da yavaş yavaş dünya piyasasıyla tekrar korelasyon sağlıyoruz galiba

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abicim çuvalı hızlı dolduruyon, boğa yaralı bi sıkımlık canı var ama yaralı boğanın boynuz darbeside sert oluyo haliyle,yabcak bişii yok
    1-yaralı boğa
    2-kızmış boğa
    bozkurt abey yaklaşık %60 ını aldı düşüşün. stop olurum problem değil 20 puan 20 puan üttüklerimi alır gerekirse abey.

Sayfa 473/1015 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •