Sayfa 474/1000 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. https://www.kuveytturk.com.tr/finans-portali/

bu banka neden bu fiyata satiyor?!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Spk :

Komedi . Londra da biz kimi ikna etmeye gitmiştik acaba. Oldu olacak raporundan dolayı IMF ye de açalım bi soruşturma, Trump elinden de tweetter ' ını alalım oyuncak mı lan bu ? Kraliçe ye söyleyeyim otursun oturduğu yerde brexit falan milletin aklını bulandırmasın.

Ha , JP Morgan Rotschild ' a ait bu arada .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    https://www.kuveytturk.com.tr/finans-portali/

bu banka neden bu fiyata satiyor?!
    5.48 alış, 6 satış dostum. Paylaştığın sayfada bi sorun var .

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yarın bu tarz dolar alsak mı yükselirmi muhabbeti edenleri fetöcü ilan etmesinler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O zaman dalgalı kur rejiminden çıkalım , isteyen dolar alır isteyen almaz , manipülatif isler yapmadıkça isteyen alır isteyen satar . Dolar alan yada almayı düşünenler fetocu ilan edilecekse son 1 ayda yabancı para mevduatının artışına bakılınca baya bir fetocu ortaya çıkar . Devletin görevi dolar alanları fetocu ilan etmek değil bunu manipülatif yapanlar varsa onları bulup ayıklamak .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalara talimat verilip makası mesela 60 kuruşta tutacaksınız denilse talep düşmezmi?
    Belki de bu da olacak.
    önce döviz bürolarına, sonra kara borsaya doğru bir akış olur...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Pazartesi’yi de görüp hareket etmek gerekirdi şimdi hafta sonu bir anda bu açıklamalar hafta basını daha olumsuz etkileyebilir . Umarım geçmiş aylardaki gibi acayip hareketler olmaz , paramızın agresif değer kaybetmesi hepimize zarar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    SPK inceleme yapacakmış
    hbo da fena spekülasyon yapıyor. onu da bi incelesinler...

8. jpm yapılacak incelemeden hiç bir halt cıkmaz adamların raporları bu hukumetın bi tarafından uydurma raporları gibi degil reel rakamlara dayalıdır raporlarda acık ve gerecekceleride yazılmıştır
    spk ve hükümetin yine sıçma ve sıvama metodu devrede
    bu metodu halka mualefete yaparsında yabancı piyasa yatırımcılarının rehberi olan bu tür kuruluşlara yapamazsın

Sayfa 474/1000 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •