https://www.dw.com/tr/almanyan%C4%B1...B1p/a-52901804
ALmanların 6 milyon maskesi kayıp ..vay vicdansızlar ,o maskeler sağlık personelini görev yaparken kullandığı maskeler aynı zamanda
https://www.dw.com/tr/almanyan%C4%B1...B1p/a-52901804
ALmanların 6 milyon maskesi kayıp ..vay vicdansızlar ,o maskeler sağlık personelini görev yaparken kullandığı maskeler aynı zamanda
Bu kadar bekledikten sonra terk etme olmaz zaten. Batakliga saplanildi bir kere..
Butun ortaklari daha duyarli olmaya calisiyor oteki ortaklari incitmemek icin. Ama bankanin herseyi siyaset. Nasi siyaset yapilmasin. Bu arada ne oldu, ABD soyle devletimiz getirip diz cokturdu mu, salon salon ABD mahkemelerinde "kara para aklayicisi" diye dolastiriyor mu? Dolastiriyor. Omurgasi olmadan siyaseti yapanlar belli.
Iyi secbul, kimse yazmasin ama herkes kazansin.
Ülke liderlerinin işi çok zor ,insanları eve kapatmakla ekonomiyi kapatma arasında hassas dengeyi bulmağa çalışıyor
insanlar işlerine gittiği sürece ,bu yangın sönümlenmesi daha çok uzun sürecek
Amin ama demek istediğim yükseliş trendi olur ise çoğu kişi malda kalmaya dayanamaz bence.
İnsanda acıya katlanma resöptörü mevcut iken zevk alma ise kısa sürelidir. Kişi aşağıdan satsa ve yükselmeye devam etse bu acıya bile katlanır zamanında bende vardı der.
Kişiye has değil insana has bir özellik.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Şu andaki ülke liderleriyle bu dünya sorunu çözülemez. Daha sorumlu ilişkileri kuvvetli liderler lazım. Uluslarası örgütler fiyasko. Global soruna ülkeler yalnız kalıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Rahat rahat supermarket alisverisimi yaptim. Koronaya etkili olmasa bile bu maske, korona tasiyicilari yaklastirmiyor. Cil yavrusu gibi dagildirlar.
![]()
Bizde olsaydın zopayı yemiştin
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Günaydın...
Bugün de boşluklu açıp yukarı gidersek çok olumlu bir gelişme olmadığını uzun vade için belirtmek isterim. Muhakkak geri dönüşü olacaktır. Geçen bir yerde görmüştüm İspanyol gribi nin grafiğini, bu corona ona benzerse gördüğümüz ilk dalga olabilir.
Halk mahkemesi iyi sonuçlanırsa diğer bankalardan ilk anda pozitif ayrışırız, corona nın 2. dalgası geldiğinde belki yine bu 4-5 li fiyatları dip yaparız, eğer 2. dalga gelir ve bizim mahkeme hâlâ devam ediyorsa vay halimize olabilir.
Gerçek yükseliş için daha zaman olabilir. Bu boşluklu yukselisleri oldum olası sevmem.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Yer İmleri