Sayfa 474/1001 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bu arada trump nobel barış ödülüne aday gösterilmiş.
    puhaha. sebeb?
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    puhaha. sebeb?
    ABD'li yayın organı Fox News'un haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki "tarihi barış anlaşması"na sağladığı katkılar gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.

Adaylığın Norveçli aşırı sağcı politikacı Christian Tybring-Gjedde'den geldiğine inanılıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    oyakc de tavan bekliom mk , bugün azıp kuduralim..
    Fk si 3500
    Aldim

Iddiaci 15 16 lik veletler iddayi birakip borsada spor hissesi aliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ABD'li yayın organı Fox News'un haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki "tarihi barış anlaşması"na sağladığı katkılar gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.

Adaylığın Norveçli aşırı sağcı politikacı Christian Tybring-Gjedde'den geldiğine inanılıyor.
    BAE denilen yer zaten tamamen amerikanlaştırılmış sadece kağıt üstünde adı arap ülkesi kalmış yer değilmi?
    zaten bir de bakıldığında hz. ibrahim in soyundan gelen iki ırk bunlar. araplar ve israil.
    arapların atası hacerden israillilerin atası sare den. sonuçta bunlar kardeş.
    neyin barış anlaşması bu?
    bıraksınlar bu ayakları. asdas
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    BAE denilen yer zaten tamamen amerikanlaştırılmış sadece kağıt üstünde adı arap ülkesi kalmış yer değilmi?
    zaten bir de bakıldığında hz. ibrahim in soyundan gelen iki ırk bunlar. araplar ve israil.
    arapların atası hacerden israillilerin atası sare den. sonuçta bunlar kardeş.
    neyin barış anlaşması bu?
    bıraksınlar bu ayakları. asdas
    danışıklı dövüş say gitsin

asıl sıkıntı bizimki duyarsa kıskanır ben daha çok yardım ettim kendi vatandaşımdan kıstım arabına avrupalısına abdlisine vs. bana niye vermediniz diye çemkirirse vay halimize yeni vergiler ve zamlar gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    rekor galiba tkuru hissesinde 4 tl den 300 tl olmuş

Allah'ını Kitab'ını seven bir baksın kim alıyor bunu? ( kim toplamış )
    Bir de burva ya bakın derim...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Hayır adamlar milletin elindeki dövizi sattıracak mantıklı hamleler bile yapamıyor ki.
    Diyecek mesela satarken vergi yok. 500 bin ve üzeri doviz bozdurana hisse senedi almak kaydıyla komisyon az falan filan.. Yani adam dövizden şu anda faizden fazla kazanıyor niye satsin ki yavaş yavaş yükseliyor ışte..

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bir de burva ya bakın derim...
    ikiside aynı değeri görmüş fakat tkuru yarında tavan olursa rekor onun oluyor.

burva = 94,45 / 1,35 = 69,96 ( en dibi 2 sene önce )

tkuru = 303 / 4,64 = 65,30 ( 6 ay önce )

Sayfa 474/1001 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •