Sayfa 475/529 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.87 (turkuaz) bir sinyal üretirken 1.86 bunu geri iade ediyordu... dükkanı 1.87 kapadılar..

kısaca 1.87 üzeri güzel altı üzer.
    2.04 ve üzeri güvenli bölge
    2.14 adam olacak çocuk.. (pembe 1 kademe aşağı kaydı)

grafikteki roza ile barın buluşması lazım.. ya bar gidecek yada roza

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Teşekkür ederim esozcan abi, emeklerine sağlık...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim esozcan abi, emeklerine sağlık...

ben teşekkür ederim svg BJK... aslında göze hoş gelen bir grafik daha var ama bu seviyelerin dip olduğu şeklinde yorumlanmamalı..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Bende de son durum bu şekilde oluştu. Tabii günlük ve haftalık grafikler daha önemli hale geldi.

CANTE saat 11:00'de 52 puandan girmiş listeye...

6. ''tahtadaki fiyat gerçek fiyatdır'': borsada tarihi bir vurgun yaptılar...yandaş oldukları içinde spk içinden denetlemeye takılmadılar..cante hikayesi bundan ibaret..tek kafama takılan yukarıdan alan fonların neye dayanarak aldıkları,bu kadar açık oyuna gelmiş olamazlar..

2 hafta önce yazmıştım.....küçük adımlarla aşağıya gidiyor......hala satışlar bitmediğini görüyorum......bu yüksek hacimle dikkat çekiyor......

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    ''tahtadaki fiyat gerçek fiyatdır'': borsada tarihi bir vurgun yaptılar...yandaş oldukları içinde spk içinden denetlemeye takılmadılar..cante hikayesi bundan ibaret..tek kafama takılan yukarıdan alan fonların neye dayanarak aldıkları,bu kadar açık oyuna gelmiş olamazlar..
    Venezuella petrol işi varsa gerçekten yeni bir hikaye yazabilir bir ihtimal.
    Fonlar neden aldı, neden aldığı gibi zarar yazdılar, Alırken beklentileri neydi diye ben de merak ediyorum.
    Özellikle bölünme öncesi 95 milyon adet hisse borsada işlem görmeye başladıktan sonra muazzam bir hacimle hisse -8 yaptı. Hisseler el değiştirdi ama alan KY değildi. Ne amaçlandı bilinmez.

Sayfa 475/529 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •