Sayfa 476/916 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by Guf Yazıyı Oku
    Sayın İlgili, medyadaki haberler vasıtasıyla tanıştığım bankanızın Türkiye'de faaliyete geçmesiyle, böylesi güçlü bir mali yapıya sahip işletmenin Türkiye'de birçok alanda işbirliğiyle sinerji yaratacağından emindim zira bu nedenden ötürü BIST'te işlem gören hisse senetlerinden alarak şirketinize ufakta olsa bir miktarda ortak oldum. Ancak son birkaç gündür hisseleriniz de yaşanan aşırı değer kaybının nedenini araştırdığım da işin içinde Türkiye'de spekülasyon ve karanlık işlerle adı geçen bir ismin bankanız hisselerinden yüklü miktarlarda alarak hisse sahibi olduğu ve halde bu hisseleri kullanarak bankanız üzerinden spekülatif hareketler yaptığını biz yatırımcılar üzülerek görmekteyiz. Bu maili size yazarken amacım bu olup bitene engel olacak, bankanızın isim ve itibarına leke sürecek bu gibi fırsatçılara mani olacak tedbir ve girişimlerde bulunmanızı istemektir. Aksi taktirde ICBC ülkemizde adı borsada spekülasyon ve manipülasyonla anılan şirketler arasına girecek ve sırf bu yüzden ciddi sayıda müşteri ve imaj kaybı yaşayacaksınız. Aynı mailin İngilizcesini birazdan genel merkezinize de yollayacak ve benim gibi düşünen tüm yatırımcıları bu şekilde davranmaya çalışacağım ki ne çok kişinin sırf bu yüzden mağdur olduklarını görebilesiniz.
    Saygılarımla,

Arkadaşlar yukarıdaki maili bankaya gönderdim, hadi bir el atın sizlerde bu ş... herif bu defa fena tosladığını anlasın.
    düşmesi ne kadar abesse o seviyeleri görmeside abesle istigaldi...Spekülatif işlemler olduğunu gösteriri..bence mail atın etkili olur
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

2. Ağa malı veriyor. Burdan kazandıklarıyla başka hisselere girer bence. Parası olan için ne güzel iş

3. 1,5 milyon lot var tabanda

4. Patron dan habersiz olmazzzzz.... olursa çoğul gebelik olur bünye kaldırmaz. .. mlyt 596... zarar mi zarar..

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

5. Uyardım almayın diye inşallah alan olmamistir, tavana gidiyor diye

6.  Alıntı Originally Posted by aslan83 Yazıyı Oku
    Ekim başında 3.50 olan hisse, 9.50'ye çıkmış.. Çıkarken kimse çin'e mail atmıyor ne oluyor bu kağıtta diye..

Şimdi geldiği yere dönerken Çine'e mail atacaksınız :D

Atın atın
    Siz atmayın ancak bilmişliğe ne gerek var. Bu adamlar kurumsal imaj ve saygınlık nedir çok iyi bilirler, bu durumdan haberdar olurlarsa mutlaka tepki olacaktır.

7. Önce bir çok kurum üzerinden satıyordu, metroyu2 kullanmıyordu ,mayası meydana çıkınca gizleyecek birşey kalmadı ve metro üzerinden satıyor şimdide

8. Bu başlığı şu anda 221 kişi okumaktadır. (41 üye ve 180 ziyaretçi)
    bu kadar insan burayı seyrediyorsa alan olmuştur.4.40 kadar gelir artık
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

Sayfa 476/916 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •