Originally Posted by
Guf
Sayın İlgili, medyadaki haberler vasıtasıyla tanıştığım bankanızın Türkiye'de faaliyete geçmesiyle, böylesi güçlü bir mali yapıya sahip işletmenin Türkiye'de birçok alanda işbirliğiyle sinerji yaratacağından emindim zira bu nedenden ötürü BIST'te işlem gören hisse senetlerinden alarak şirketinize ufakta olsa bir miktarda ortak oldum. Ancak son birkaç gündür hisseleriniz de yaşanan aşırı değer kaybının nedenini araştırdığım da işin içinde Türkiye'de spekülasyon ve karanlık işlerle adı geçen bir ismin bankanız hisselerinden yüklü miktarlarda alarak hisse sahibi olduğu ve halde bu hisseleri kullanarak bankanız üzerinden spekülatif hareketler yaptığını biz yatırımcılar üzülerek görmekteyiz. Bu maili size yazarken amacım bu olup bitene engel olacak, bankanızın isim ve itibarına leke sürecek bu gibi fırsatçılara mani olacak tedbir ve girişimlerde bulunmanızı istemektir. Aksi taktirde ICBC ülkemizde adı borsada spekülasyon ve manipülasyonla anılan şirketler arasına girecek ve sırf bu yüzden ciddi sayıda müşteri ve imaj kaybı yaşayacaksınız. Aynı mailin İngilizcesini birazdan genel merkezinize de yollayacak ve benim gibi düşünen tüm yatırımcıları bu şekilde davranmaya çalışacağım ki ne çok kişinin sırf bu yüzden mağdur olduklarını görebilesiniz.
Saygılarımla,
Arkadaşlar yukarıdaki maili bankaya gönderdim, hadi bir el atın sizlerde bu ş... herif bu defa fena tosladığını anlasın.
düşmesi ne kadar abesse o seviyeleri görmeside abesle istigaldi...Spekülatif işlemler olduğunu gösteriri..bence mail atın etkili olur
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Yer İmleri