Sayfa 476/564 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Bu konunun forumda abartıldığı belli, A1 girişim sermayesinin açın bir web sitesine bakın, hiç bir yatırım yapmamış daha ki gerçekten nasıl yapacak o kadar sermaye ile o kadar gözünüz varsa girişim sermayesi 33 tane teknoloji firmasına yatırım yapmış alesta yatırımın %100 sahibi escom var ona ortak olun, keza vertusu var hdfgs si var seç seç beğen.

Biz zamanında ne şirket içi bosaltmalar gördük, bu onların yanında oldukça masum kalır, glryh in bir genel müdürü bir yönetim kurulu var demi siz yatırım yaptıysanız bu holdinge o yönetime de güveniyor olmanız lazım ki, pek güvenir gibi durmuyorsunuz tezat da tam burda güvenmediğiniz şirketin hissesinde ne işiniz var.

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Şu RTA ve Gülerde dönen entrikalardan sonra Yasak Elma yı izlemeyi bıraktım.Burası daha heyecanlı...
    Bağımlılık yaptı, arkası yarın kuşağı gibi, yarın nolcek modundayım, bu kadarı da fazla ama. Bir yerden yolumuzu almamız lazım derken, pat; başka bir bilinmez başka bir soru işareti.!

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    yahu sen hastamısın, adam bızı koruyor dıyor. ıstıraklerden kar dagıtımı yapsa. ve gelen parayı a1 gırısımın sermaye artırımına kullansa. bızımde pay oranımız azalmadan ortak olmaya devam etsek. bak gör bır sure sonra a1 gırısımın satın alma kapını atacak. sonra gırısımı bır sırket ıle ortak edıp, orda arz edecek. unutma bu yazdıgımı. sende % 25 ıle yetın-kendı payınıda halk arz edecek
    kardeş kafa güzelmi boş şirketin ne karını dağıtıyorsun 6 ay önce kurulmuş a q mevduatta 30 milyon parası var
    biraz hakim olun olaylara direk hayal kırıklığısın

4.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    kardeş kafa güzelmi boş şirketin ne karını dağıtıyorsun 6 ay önce kurulmuş a q mevduatta 30 milyon parası var
    biraz hakim olun olaylara direk hayal kırıklığısın
    hıkaye anlatma , A1 GIRISIM BIR SATIN ALMA YADA ORTAKLIK YAPACAK, MURAT GULER BIR SIRKETI PUNDUMUNA GETIRMIS BELLIKI, GULER YATIRMCISINA KOKLATMAMAK ICIN, KENDISI ALIYOR PAYLARI.. BIR USRE SONRA KAP ATAR SATIN ALMAYA YONELIK..

5.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bu konunun forumda abartıldığı belli, A1 girişim sermayesinin açın bir web sitesine bakın, hiç bir yatırım yapmamış daha ki gerçekten nasıl yapacak o kadar sermaye ile o kadar gözünüz varsa girişim sermayesi 33 tane teknoloji firmasına yatırım yapmış alesta yatırımın %100 sahibi escom var ona ortak olun, keza vertusu var hdfgs si var seç seç beğen.

Biz zamanında ne şirket içi bosaltmalar gördük, bu onların yanında oldukça masum kalır, glryh in bir genel müdürü bir yönetim kurulu var demi siz yatırım yaptıysanız bu holdinge o yönetime de güveniyor olmanız lazım ki, pek güvenir gibi durmuyorsunuz tezat da tam burda güvenmediğiniz şirketin hissesinde ne işiniz var.
    şu durumda alesta %3-5 pay alıyor bunlarda bi cacık değil temettü 0 vs %3 kime satacaksın hubvc %3-5 ci 0 şirket satışı yapmış
    ben olsam girişim sermayeni iptal ederim parayı a1 yatırırım

girişim sermayesi ciddi yapacaksan en az 3 yılda 100 milyon dolar para koyacaksın sağlık teknoloji gıda tarım şirketlerini %10-40 arasında yatırım yapacaksın 150 milyon tl ile ne alacaksın bu saatten sonra kümes paranın değerimi kaldı
    girişim sermayesi büyüyecekse gulerde bedelliler kaçınılmaz olur bunu unutmayın

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    hıkaye anlatma , A1 GIRISIM BIR SATIN ALMA YADA ORTAKLIK YAPACAK, MURAT GULER BIR SIRKETI PUNDUMUNA GETIRMIS BELLIKI, GULER YATIRMCISINA KOKLATMAMAK ICIN, KENDISI ALIYOR PAYLARI.. BIR USRE SONRA KAP ATAR SATIN ALMAYA YONELIK..
    yahu 150 ne alacaksın şuan bana onu söyle gider 5 mv güneş santrali alırsın bitti o iş büyük sermaye gerekli

7. 90 milyon, 45 RTALB a
    A1 bedelli =?
    A1 Girişim=?
    Madem A1 bizim bedelli parasıyla kuruldu. Yüzde99 u halka açık, peki nasıl olurda yüzde 99 dan toplanan bedelli parasıyla kurulan şirketin, yüzde 75 ini sermaye arttırımı yaparak bize sormadan alıyor, belki bir çok yatırımcı bedellide olsa katılmak istiyecek, yapılanın bize iyilik gibi gösterilmesi biraz tuhaf geldi. imtiyazlı hisse bu kadar hak mı verir. Bu kadar yatırımcı dostu olduklarına inanasım gelmiyor. RTALB için ödenen paranın yüzde bilmem kaç altında işlem görüyor. Glryh bedelli zamanında ödediğimiz paranın çok altında işlem görüyor neredeyse 9 ay oldu. Enflasyon, dolar vs. dahada kötü durumdayız. Ama hala çocuk doğmadı. Bu manzara karşısında A1 girişim bedellisinin yapılış şekli, Küçük yatırımcıyı korumak için yapıldığına inanamıyorum bir türlü. Sanki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gibime geliyor yapılan. Öyleyse bende istiyorum o kazdan. Madem bu kadar küçük yatırımcı dostu, en azından bu süreçte enflasyon farkı vs. ekleyerek bedelli fiyatı üzerine getirir kağıdı geri alım yaparakda böyle küçük yatırımcı dostu olduğunu gösterir.

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    yahu 150 ne alacaksın şuan bana onu söyle gider 5 mv güneş santrali alırsın bitti o iş büyük sermaye gerekli
    O halde niye kuruyor ki, yazık değil mi adama.

Sayfa 476/564 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •