Sayfa 476/993 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. econfin , haydi gözün aydın ! Bir hafta içinde zarardan kazanca geçeceğini düşünüyorum. Ama artık youtub videolarıyla yatırım yapmaman gerek.

Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    12 Kere uyarmışız ama sonuç alamamışız. Demek ki uyarmakla olmuyor.

teşekkür ediyorum elinize sağlık
    gerçekten artık onun yazdıklarını okudukça tiksiniyordum cevap vermemek için elimden geleni yapıyordum

mb bekleneni yaptı
    karşılığı doalrd abi hafif tepki oldu
    muhtemelen bir sonraki adımda faiz artışına başlayacaktır
    yada olmadı tuik devreye girip enflasyonu halledecektir
    bu enflasyona bu faiz kimse elind etl tutmaz
    olmadı kkm yapar benc ebu çok dah büyük tehlike
    tüm tl mevduatların kkm ye dönmesine neden olur
    buda vade sonunda ne kadar faiz ödeyeceğini bilmediğin bir sisteme yönlendirir
    ama faiz kararına bankalrın heled eyoncanın verdiğ aptalca tepkiye ne demeli bilemedim
    birde önlerinde yarın genel kurul var
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Faiz indirileceği söylentisi itina ile piyasada dolaşıma açılarak ; ürkek yatırımcıların dövizleri toplandı. Böylece toplantıya 15 üzeri kurla girilmedi. Şimdi gitse gitse diğer toplantıya kadar 15,5 lara gider diye düşünenler , haftaya cinlikler içeren yeni dedikodular yayarak bozuk olan el freni yerine sokak freniyle ilerlerler........

Yatırım tavsiyesi olamaz. Görüş ve fikir jimnastiğidir. Karşı görüşleri dinlemek gerek.
    Usta bu işin detayını bile kapmışsın bravo.

4. Fibabanka 2 soruluk anket göndermiş. Ben de Kur korumalı mevduata endeksli fon kurmaları önerinde bulundum. Kurarlarsa ilk müşterisi olacağım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
    14.79 dolar,sanırım yola devam edecek gibi...fed zaten 0.25 artırdı dolar diğer para birimlerine karşı değerlendi,parite 1.09 küsürattı,şu sıralar 1.10,çok öncedende 1.12-13 arasıydı.

6. Bu başlık '' açanın bile '' uğramadığı duruma düşmüş ! Emrullah karakoyun , zeynel inli vb. arasıra yazıyorlar.

Renk katan, bilgilendiren derinlikler, zaf. doğu vb. arkadaşlar pek uğramıyorlar ( çok haklı olarak ) ... Anladınız siz...

7. Ben de 17 lirayı görmeden uğramayı düşünmüyorum.... Bol kazançlar ..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    econfin , haydi gözün aydın ! Bir hafta içinde zarardan kazanca geçeceğini düşünüyorum. Ama artık youtub videolarıyla yatırım yapmaman gerek.
    Usta sağ ol part time işe girdim. Bir kısım dolarımı satıp iş bankası (1000 lot) aldım. Bu hisselere seçim olup bitene kadar bakmayacağım.

Sayfa 476/993 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •