econfin , haydi gözün aydın ! Bir hafta içinde zarardan kazanca geçeceğini düşünüyorum. Ama artık youtub videolarıyla yatırım yapmaman gerek.
econfin , haydi gözün aydın ! Bir hafta içinde zarardan kazanca geçeceğini düşünüyorum. Ama artık youtub videolarıyla yatırım yapmaman gerek.
teşekkür ediyorum elinize sağlık
gerçekten artık onun yazdıklarını okudukça tiksiniyordum cevap vermemek için elimden geleni yapıyordum
mb bekleneni yaptı
karşılığı doalrd abi hafif tepki oldu
muhtemelen bir sonraki adımda faiz artışına başlayacaktır
yada olmadı tuik devreye girip enflasyonu halledecektir
bu enflasyona bu faiz kimse elind etl tutmaz
olmadı kkm yapar benc ebu çok dah büyük tehlike
tüm tl mevduatların kkm ye dönmesine neden olur
buda vade sonunda ne kadar faiz ödeyeceğini bilmediğin bir sisteme yönlendirir
ama faiz kararına bankalrın heled eyoncanın verdiğ aptalca tepkiye ne demeli bilemedim
birde önlerinde yarın genel kurul var
bir halt olacağı yok.
Fibabanka 2 soruluk anket göndermiş. Ben de Kur korumalı mevduata endeksli fon kurmaları önerinde bulundum. Kurarlarsa ilk müşterisi olacağım.
14.79 dolar,sanırım yola devam edecek gibi...fed zaten 0.25 artırdı dolar diğer para birimlerine karşı değerlendi,parite 1.09 küsürattı,şu sıralar 1.10,çok öncedende 1.12-13 arasıydı.
Bu başlık '' açanın bile '' uğramadığı duruma düşmüş ! Emrullah karakoyun , zeynel inli vb. arasıra yazıyorlar.
Renk katan, bilgilendiren derinlikler, zaf. doğu vb. arkadaşlar pek uğramıyorlar ( çok haklı olarak ) ... Anladınız siz...
Ben de 17 lirayı görmeden uğramayı düşünmüyorum.... Bol kazançlar ..
Yer İmleri