Sayfa 477/754 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 6028 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Mesut edecek diye alindi takim uzuluyor.varmi 1 golu 1 asisti

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben geçen yazdım, en az 1 aya ihtiyacı var diye..
    1 yıl ayağına top değmemiş adam form tutamaz , devre arası transferlerde mevcut ligde oynamıyorsa hemen uyum sağlamaz..
    onyekuru iki maç oynadı , şu an bitik..
    aldıkları forvette bi iki maça standartına dönecek , mustafa muhammed..
    gedson , yedlin falan hikaye transfer bizim mesut gibi..
    edin visca , bakasetas ve bppenza alınsa daha iyiydi bu yıl mesuttan bi kaç hafta daha bişey beklemiyorum ben..
    gustavo , pelkaslı düzene geri dönmek lazım , birde novak oynamalı sol bekte..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Bizim en büyük transferiniz irfan ve sosa dır.zor bela sosa hayata döndü irfan ligi bilen iki yönlü çok yetenekli gustavo da döndü mü takım iyi ama hoca kötü.forvet hala belli değil.forvetsiz oyun denemek yerine bize çift forvetli hatta 4/3/3 diziliş gerek ve ger sisteme uyacak oyuncular var ama malesef o kapasitede hoca yok..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Mesut gelecek sezon yatırımıdır sezon başı kamp yemeyen topçu ancak inişli çıkışlı maçlar sergiler
    Sosa toparladı
    Gustavo dönmeli irfan dönmeli bize ligi bilen kaliteli ayak gerek ve acilen Serdar Aziz den vazgeçilmeli kesinlikle sıradan takım oyuncusu şampiyon kadro oyuncusu değildir

4. Sabah yine eksi 3/4 açılış bekliyorum sonra biraz toparlanır herhalde ama seans sonuna doğru istifa kovulma yada başka ekstra bir haber gelmez ise sanki eksi 5/6 kapatır diye düşünüyorum bu hafta umut hocanın gitmesi yada bankalar birliği sponsorluk vb ekstra haber akışı olacaktır

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben geçen yazdım, en az 1 aya ihtiyacı var diye..
    1 yıl ayağına top değmemiş adam form tutamaz , devre arası transferlerde mevcut ligde oynamıyorsa hemen uyum sağlamaz..
    onyekuru iki maç oynadı , şu an bitik..
    aldıkları forvette bi iki maça standartına dönecek , mustafa muhammed..
    gedson , yedlin falan hikaye transfer bizim mesut gibi..
    edin visca , bakasetas ve bppenza alınsa daha iyiydi bu yıl mesuttan bi kaç hafta daha bişey beklemiyorum ben..
    gustavo , pelkaslı düzene geri dönmek lazım , birde novak oynamalı sol bekte..
    Çok doğru devre arası transfer çok zor birşey. Onyekuru , Mohammed şişirildi. Ama gerçekten fos. Mohammed müthiş golcü 4 gol attı diye yazarlar şişiriyor 2 si penaltı. Tek vuruşta iyi sadece. Birkaç hafta sonra eleştiriler başlar ama penaltı oldukça golünü atar ki zaten olur

6. 32 leri gorurse tekrar alirim diyordum. Sozumde durdum 32.24 ten tekrar hisseye girildi.

Bugun kayda deger para cikisi var. Muhtemelen yarinda satis gelebilir.

7. Haziran dan beri ilk kez tamamını sattım.erol istifa ederse satmayacaktım ama malesef verdim.haftasonu trabzon çok formda erol oyun ve oyuncu kadrosunu yönetemiyor haftasonu yenerse tekrar 35 görür ama yenilirse 25 e yelken açar

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    32 leri gorurse tekrar alirim diyordum. Sozumde durdum 32.24 ten tekrar hisseye girildi.

Bugun kayda deger para cikisi var. Muhtemelen yarinda satis gelebilir.
    hayırlı olsun, ben de 32.28 den ekleme yaptım , bi tepki verir mutlaka..
    ytd
    satanlar için hayırlı olsun , ben devamke..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 477/754 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •