Sayfa 477/998 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

AK PARTİ MHP'YE TAMAMEN TESLİM OLDU - Levent Gültekin

https://www.youtube.com/watch?v=F_JC98YL56s

2. Erzincan Ilic'teki Anagold firması 1900 çalışanı işten çıkarmış.

3. Dükkanın ihmal ediyorsunuz. Hepiniz mi beleş senzlog şemsiye peşine düştünüz yer varsa bende geleyim ısınıriz biraz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dükkanın ihmal ediyorsunuz. Hepiniz mi beleş senzlog şemsiye peşine düştünüz yer varsa bende geleyim ısınıriz biraz.
    Tam ben de onu yazacaktım, şehir dışındayım fazla giremiyorum foruma, tükkanı boşlamayın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Adam askida ekmek kurdu mu kurdu.

Ogrenci yurtlarinda kalana %15 indirim yapiyor mu, yapiyor.

Sezlong semsiye bedava mi bedava.

Zimbabve'ye mi ne vizeyi de kaldirdilar.

Daha ne yapsin adam.

Az bisey mi bunlar.

Erken secim diyecek ya, yeni vekillerin senesinin dolmasini bekliyor ama bu vekiller agzini her actiginda demokrasi diyor.

Duzelir duzelir.

Duzelmez mi.

6. AKP'ye oy veren Konya'li ciftci.

https://www.youtube.com/watch?v=odOIyFT2rI0

7. bu gün merakımdan kira fiyatlarına baktım asgari ücretle morukların maaşına baktığınızda tam bir felaket gelde içme gelde içme yoksul evsiz insanların yaşaması tam bir sanat eseridir bu insanların gençleri asla evlenemezler kazara evlenselerde mutlaka boşanırlar ondan sonra gelsin kadın cinayetleri hapishanelerde yer kalmaz sizler bizler yarın sokaklarda korkudan çıkamayacaksınız bu insanların yaşama haklarını ellerinden aldınız onlarda sizin yaşama hakkınızı elinizden alacaklar ey arabın ümmeti ey fedaileri bu ülke sizin mirasınız ey arap hastası moruklar sizin yeriniz cehennemdir siz bu ülkeyi cehenneme çevirdiniz sizin asla huzurunuz can ve mal güvenliğiniz olmayacaktır aklı ermeyene haramilere mafya uzantılarına bir ülke teslim edilirse kıyamet yaklaşmış demektir

8.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    bu gün merakımdan kira fiyatlarına baktım asgari ücretle morukların maaşına baktığınızda tam bir felaket gelde içme gelde içme yoksul evsiz insanların yaşaması tam bir sanat eseridir bu insanların gençleri asla evlenemezler kazara evlenselerde mutlaka boşanırlar ondan sonra gelsin kadın cinayetleri hapishanelerde yer kalmaz sizler bizler yarın sokaklarda korkudan çıkamayacaksınız bu insanların yaşama haklarını ellerinden aldınız onlarda sizin yaşama hakkınızı elinizden alacaklar ey arabın ümmeti ey fedaileri bu ülke sizin mirasınız ey arap hastası moruklar sizin yeriniz cehennemdir siz bu ülkeyi cehenneme çevirdiniz sizin asla huzurunuz can ve mal güvenliğiniz olmayacaktır aklı ermeyene haramilere mafya uzantılarına bir ülke teslim edilirse kıyamet yaklaşmış demektir
    Aynen.

O yuzden bunlar yecuc mecuc diyoruz.

Sayfa 477/998 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •