Adı üstünde çekmiş afyonu kafası güzel
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adı üstünde çekmiş afyonu kafası güzel
HIRSIS VAARRRRRR
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan şurda yıllardır şu hırsısza karşı sizinn menfatınız için ucbeş kisi cıgiriyok yok bu olum bi ensesi kalın kalavi tokat yiyen mu cok sikimde bu gųne kadar endexsi doları zararına satışları hesaba sayarsak otuzbini biç ettibu şu an onlira anca kaldı onuda batırmasan adisin kıripto sipek .....
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne rezalet böyle. Endex düşer afyon düşer endex çıkar afyon düşer bilançoda kar yazar afyon düşer bilanço zarar yazar afyon yine düşer. Kur yükselişini bahane eder düşer. kur düşüşünü bahane eder yine düşer. Bu rezile bir yerlerden yükselme yasağı geldi herhalde. Ama yağma yok. Öyle fiyat düşürüp milletin paylarını zarara sattırıp ucuza kapatma oyununuza gelmeyeceğim ben. Sizin istediğiniz fiyattan değil benim belirlediğim fiyattan alacaksın hisseleri. Bunu böyle bil. YTD
Eşşek hesabı... eşşek her zaman
Eşşektir...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Var bu işte bir terslik... Endeks +1.50 lerde bankalar çimento lar vb. eksilerde
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Fırtına öncesi sessizliğin
ta kendisi...
Şirket batıyor da bizim mi haberimiz yok anlamadım ki???
Yer İmleri