Sayfa 478/506 İlkİlk ... 378428468476477478479480488 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Viop LXV

1. Trump tehdit edilebilinir mi günün en önemli cümlesi bir kaç dış basında ve köşe yazarlarında okudum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. hadi oğlum vur tatil paralarını makina paralarını çıkaralım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hadi oğlum vur tatil paralarını makina paralarını çıkaralım
    Abu senin makine parası çıkacak derken Bozkurt reisim hünkârımın da canı çıkıyor. Tatil pereleri tamam makine parasından fedakarlık yapıver. Suyun içinde boğulacak reisim hünkârım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abu senin makine parası çıkacak derken Bozkurt reisim hünkârımın da canı çıkıyor. Tatil pereleri tamam makine parasından fedakarlık yapıver. Suyun içinde boğulacak reisim hünkârım
    Seni vobda uğraştırmayayım dostum, direk ıbanı göndereyim makinaya yatıracağını ıbana yatır paraları kırıştırmayalım
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seni vobda uğraştırmayayım dostum, direk ıbanı göndereyim makinaya yatıracağını ıbana yatır paraları kırıştırmayalım
    bozkur real taym yok mu bugün
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı:

İstediğiniz kadar bahane bulun, olay tamamen Müslümanların, Müslüman'ları satmasından ibaret.
    İsrail'in, Müslüman bir ülkeyle savaşmasında önünü açıyorlar bu diğer Araplar ve diğer Müslümanlar.
    Bütün Ortadoğu, şu küçücük yerle uğraşıyorsa 70 yıldır, ve halen daha "Vay İsrail'in oyunları, vay Mossad" diyorlarsa hak ettiklerini yaşıyorlar demektir, kusura bakmayın.
    Demek ki bu adamlar daha akıllı daha başarılı daha kuvvetli daha stratejik zekaya sahip daha uzun vadeli planlar yapan daha kurnaz tiplermiş. O zaman ya bükemediğin eli öpeceksin ya da bükene kadar ağlamadan çalışacaksın. Her fırsatta kaçmayacaksın. Bütün Ortadoğu bir savaş çıksa da Türkiye'ye kaçsak diye bekliyor. Sonra Türkiye Ortadoğu'ya dönüyor, sonra Türkiye, İsrail diye ağlamaya başlıyor."
    Anca bizim vatandaş sokakta Coca-Cola döküyor, yaptığı protesto bu. O esnada ama tankerlerle gemilerle İsrail'e ticaret yapmaya devam ediyoruz. Boş muhabbetler. Halkın gazını almakla ibaret.
    Benim hiçin ha İsrail ha İran ha Irak ha Suriye, hepsi aynı."

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bozkur real taym yok mu bugün
    İstediğim yere gelmediği için çalıdibinden bakıyorum pit abi
    En son poz bu şekilde, biliyorsun ben ryil tim poz. alırsam mutlak kazanırım yohusa karavana atış yapmam
    Lönk için pusuda bekliyorum, belki akşam pazarı olur çürük çarık sepete düşer
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10.295 den kapattım. Böyle bir günde lönktende kazandık 70 pivan
    Hamdım Piştim Yandım

8. İran'ın Cenevre'deki BM Büyükelçisi: Aşılması halinde bir karşılık verilmesi gereken bir çizgi var, bu çizgiyi yetkililerimiz ve askeri güçlerimiz belirleyecek

Hamaneyin yetkileri devrim muhafızlarına devrettiği yönünde söylentiler var bir de.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 478/506 İlkİlk ... 378428468476477478479480488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •