Sayfa 479/564 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Geçmiş paylaşımımda, GLRYH e yatırım yapsaydı o halde demiştim. Cevabende Girişim Sermayesi kendi gurup şirketlerine yatırım yapamıyor dendi.

Benim kasteddiğim Girişim Sermayesi üzerinden yatırım yapması değildi. 75 milyon yeni kurulacak şirkete yatırım yapacağına, 30 milyonluk kısmıyla buradan geri alım yapsa yapsa insanlar rahatlardı.

Bugünki piyasa koşullarıda madem, Kurulan Girişim Sermayesinin de 120 milyona çıkacak sermayesi, herhangi bir yatırım için az kalıyor, bir iş yapması zor görünür. O halde bu acele niye.

Madem 120 milyonluk sermaye bile Girişim Sermayesinin işine yaramayacak. 90 milyona çıkarması ile 120 milyona çıkarması arasında pek fark yok o halde.

Girişim Sermayesine 45 milyon yatırır payı yüzde 50 olur, bizim payımızda yüzde olarak kabaca 25 den 45 e çıkar.

Kalan 30 milyon ile Kendisinde dediği gibi Ucuz kalmış şirketine geri alım başlatırdı. Tamam ağada para kazanacak eyvallah ama Küçük yatırımcıyıda düşünmüş derdim o zaman.

2.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Geçmiş paylaşımımda, GLRYH e yatırım yapsaydı o halde demiştim. Cevabende Girişim Sermayesi kendi gurup şirketlerine yatırım yapamıyor dendi.

Benim kasteddiğim Girişim Sermayesi üzerinden yatırım yapması değildi. 75 milyon yeni kurulacak şirkete yatırım yapacağına, 30 milyonluk kısmıyla buradan geri alım yapsa yapsa insanlar rahatlardı.

Bugünki piyasa koşullarıda madem, Kurulan Girişim Sermayesinin de 120 milyona çıkacak sermayesi, herhangi bir yatırım için az kalıyor, bir iş yapması zor görünür. O halde bu acele niye.

Madem 120 milyonluk sermaye bile Girişim Sermayesinin işine yaramayacak. 90 milyona çıkarması ile 120 milyona çıkarması arasında pek fark yok o halde.

Girişim Sermayesine 45 milyon yatırır payı yüzde 50 olur, bizim payımızda yüzde olarak kabaca 25 den 45 e çıkar.

Kalan 30 milyon ile Kendisinde dediği gibi Ucuz kalmış şirketine geri alım başlatırdı. Tamam ağada para kazanacak eyvallah ama Küçük yatırımcıyıda düşünmüş derdim o zaman.
    Yapmayacak etmeyecek adamın tek derdi bizi burdan uzaklaştırmak. En büyük yardımcısı da SPK. Boylece yukardan sattıklarını aşağıdan alabilecek sonra tekrar döngü sanırım 2025 e kadar bu hisseden hiçbir cacık olmayacak. Kim sabredebilirse artık ben SPK dan BIST ten hiç medet ummuyorum. Tekrar ve tekrar kere yazıyorum. Patronların bütün amacı KY nin elinden parasını sermayesini almaktır en büyük yardımcıları da SPK ve BIST dir. Oyun hep buna göre kurgulanmıştır. İMTİYAZLAR kalkmadan ya da mevcut yapısı düzenlemeden yatırım yapmak şans işi 40 yılda bir para kazanırsın onuda tekrar burda verirsin.
    Not: 2025 tamamen benim uydurmamdır. 2050 bile olabilir. Malum ne anlamı varsa YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Arkadaşlar kesınlıkle Güler holdıngın elle sayılacak kadar az yatırımcısı var, aksı halde bu haksılıga karşı son derece yuksek tepkı verılırdı ama pek ses duyulmuyor. ben spk ya yazdım, şirketı de arayacagım. sonrada dava yoluna gıdecegım.. bu artırımın haksız oldugunu dusunuyorum ve bunun mucadelesını verecegım...

4. Mesela 24,52 den rtalbden hısse alan guler yat. pıyasada 22 tl den ıslem gören şirketten kar elde etmısmıdı, mesela a1 kapıtalın srmaye artırımına katılan guler yat. hold. nasıl bır kar elde etmıstır. neden sermaye artırımna gulerden nakıt saglanmıstı ? bu şirketler rekor kar acıklamadı mı ? buna ragmen neden bızden para toplandı ? a1 gırısım sermayesıne neden bızı % 50 ortak edıp şımdı % 25 e cekıyorsun ? yoksa guzel avantajlı bır ortaklık durumumu cıktı ? ve guler yatırım holdın yatırımcısı bu kadar zulme maruz kalma ıcın ne kötuluk ettı sana ? cevap ver ne kötuluk ettı ??

5. Bu itirazlar bedelli oylanırken yapılmalı idi. Ya da bedelliye katılım yapılmamalı idi. Bunların hepsini spk onayladı.

Tutarsız bir durum oluştu ama Gsy henüz bir faaliyet yapmamış. Fiili duruma bakılırsa ortada birşey yok ki 🙂 şirkete para girdiği için olumlu bile denebilir cevaben...

6.  Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    Bu itirazlar bedelli oylanırken yapılmalı idi. Ya da bedelliye katılım yapılmamalı idi. Bunların hepsini spk onayladı.

Tutarsız bir durum oluştu ama Gsy henüz bir faaliyet yapmamış. Fiili duruma bakılırsa ortada birşey yok ki �� şirkete para girdiği için olumlu bile denebilir cevaben...
    Olumlu olsa fıatlardı bugun, olumlu değil çunku bır srıket uzerındekı pay oranın azalıyor ılavetn elbettekı faalıyetı yok, zaten faalıyet olup sonra pay oranını dusuremezdı, muhtemelen kısada bır ortaklık yapacak ve bu karlı ortaklıga bızı daha dusuk oranda ortak edecek. ben spk ya yazdım ve kurum onaylarsa dava yoluna da gıdecegım

7.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Geçmiş paylaşımımda, GLRYH e yatırım yapsaydı o halde demiştim. Cevabende Girişim Sermayesi kendi gurup şirketlerine yatırım yapamıyor dendi.

Adam hisse başına 1.4 tl koyuyor 45 milyon *1.4:63 milyon Güler para öder , gülerde o para varmı yok nereden bulacak a cuma namazından sonra dilenme ile b) kredi alarak C) bedelli ile , geri alım sebebi ile yükselmiş borsada 1 şirket bile yok

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Olumlu olsa fıatlardı bugun, olumlu değil çunku bır srıket uzerındekı pay oranın azalıyor ılavetn elbettekı faalıyetı yok, zaten faalıyet olup sonra pay oranını dusuremezdı, muhtemelen kısada bır ortaklık yapacak ve bu karlı ortaklıga bızı daha dusuk oranda ortak edecek. ben spk ya yazdım ve kurum onaylarsa dava yoluna da gıdecegım
    Spk dava alakası yok bu günde açabilirsin

Sayfa 479/564 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •