Sayfa 479/691 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Altın hisseyi elinde tutanın hisse toplamak gibi ciddi bir derdi olmaz, bir tek hareketle istediği anda hisseleri toplar..
    Bedelli en kolay yöntem, kötü bir bilanço, ihale iptali..
    Millet satmak için sıraya girer valla..
    Ama yukarı taşıyıp boşaltacaktır o zaman siz de yararlanırsınız..
    Sonra o temeli sağlam hisse (!) Newton un elması gibi düşer tutamazsınız. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Tam da tahmin ettiğim gibi gene bank of çakıyor ky ya mal kitleniyor falan))))))))) Hep yalan dolan işler ,beklemeye ve toplamaya devam.

Sn tahminci bu takas ın benim için anlamı şu ,bu seviyelerde verilmek istenen izlenim ne bu sorunun cevabı asllında bu kadar bariz takaslarda gözüküyor.Eğer mal çakılmak istense uzun süre takaslarda bank of alıcı gösterilirdi yukarı sürülür orda hafiften tüyülürdü.Bank of un satıcılı gösterilmesi çok güzel.Tabi benim aklıma göre.

Şimdi bu bank of genelde yabancı izlenimi verilmek için kullanılıyor.Satıcılı kurum başka kurum da gösterebilirlerdi,bank of u göstermeleri güzel.Ve en önemlisi bu ışık gene alıcılı,bu ışık eğer okullu falan gibi bir şeyse kimbilir ikinci bir sngyo veya ısgyo olayı yaşayabiliriz.Borsa az bişi de hayal işidir.Kimbilir di mi belki de sıra bundadır.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    TRCAS sevdiğim bir hisse 3 lerden 9 ları rahat görür diye girip 4.50 lerden usanıp çıkmıştım sonrasında güzel bir çanak yaptı ve şimdi soru çanağı katlayacak mı! Takip ettiğim bir hisse ancak şu an pozisyonum yok, topiği takibe aldım atmosferi beğenirsem görüşlerimi paylaşırım. Ancak küresel büyümedeki yavaşlamadan dolayı bir miktar düzeltme gelebilir (6.20-6.30 aralığı) sonrasında 9 TL hedef olur, F/K süper.
    Çanak çömlek patlamaz bizde merak etmeyin.
    Mac ında geçen ay 5 milyon aldığını gözardı etmeyin lütfen.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Pıss::Genelde İş Bankasında küçük yatırımcı vardır..

2017 ve 2020 deki opetasyonlarda satışlar iştendi.
    Ufak bir not sadece.

7. Türkiye nin 5 Yıllık CDS i nerelere yükselmiş, sanırım İsveç ve Finlandiya nın NATO ya katılım süreci içinde yeni siyasi krizlerin eşiğindeyiz. USD artık 16 üstünü zorluyor, faiz artırılmazsa kontrolü güç görünüyor. Enflasyonu yüzde 70-110 aralığında olan ülkede faizler yüzde 17.. ne diyelim Allah akıl fikir versin.. dikkatli olmak lazım CDS rekor kırmaya devam ederken borsadan güzel şeyler beklemek güç.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sn tahminci özgür demirtaşın videosu vardı venezuela borsası hep yükseliyordu,video sonunda borsa dolar bazında hep düşüyordu.Bizde de uzun süredir olan bu.Nominal olarak düşemeyiz ama dolar bazında zaten uzun süredir borsa düşüyor.Önümüzdeki süreçte de benzeri bir durum devam eder diye düşünüyorum.Enflasyonun yüzde 70 olduğu ülkede nominal olarak borsada düşüş sizce mantıklı mı.Bizim kağıdın dolar bazındaki değeri 0.7 cent civarı düştü,zaten tarihi dibi bu.2008 den kötü durumda kağıt))))))))Dünya yıkılırken dolar bazında daha iyi durumdaydı.

Sayfa 479/691 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •