Beyler sikayetlerinizi yoneticilerin mail adreslerinize bombardiman olarak yazin , mail adresleri mesela
Ercan.kumcu@tekfen.com .tr Rakatsizlik duydugunuz yoneticilere patronlara icinizden gecenleri yasadiginiz sikintiyi yazin , bu sirket icinde mutlaka durust insanlar da vardir durumdan rahatsiz , patronlarin belki de dunyadan haberi yok bazi yamyamlar sirketi ic ediyor ust duzey yonetici diye guvendikleri ettimleri . Yk baskanindan el altina kadar soyledigim sekillerde yazin , bakin 6 ay icinde bir aksiyon gormezsem sosyal medyada insanlari orgutleyip tekfen tower onune insanlari toplayip protesto eylemi yapacagim basini da cagiracagim , madem onlar utanmadi ben de utanmayacagim. Patronlara yazin !! Sert yazin , hakkinizi arayin , buradaki o Teknik cizgi cizen barbutculara inandiginiz kadar bu adamlarla ugrassaydiniz sirketin hissesi su anda burada olmazdi . Acik acik soyluyorum ben peslerini herhangi bir aksiyon gorene kadar birakmayacam. Patronun kizlarina ulastim maillerimi ilettim , yapin sikayetlerinizi. Sosyal medyanin gucune inanin , madem onlar adam gibi yonetmiyor sirketi biz yonetiriz !!
Yer İmleri