Sayfa 48/441 ÝlkÝlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3525 madde; 377 - 384 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

Temettünün primi olur baskýsý da neymiþ [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

2. Yüzde 80 yabancýlarda yedirmezler. Olabildiðince toplayacaklar

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

temettü baskýsý deðil de yabancý oranýn yüksek olmasý bazen avantajdan çok dezavantajdýr.
    yabancý tarafýnda oluþan en ufak satýþ yerliler tarafýndan karþýlanamaz.
    tahta dengesizdir,en iyi yükselen hisseler de yabancý oraný%20-30 dan sonra baþlar.
    ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
    beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)

4. 30,50 maliyetliyim 10 gündür zarardan çýkmayý bekliyorum,karý geçtim zarardan çýkýnca topuk.bu hayatýmda gördüðüm en kötü hisse,yabancýnýn fazla olduðu kaðýtlara girmicem tövbe.temettü felan boþ.sayesinde bir sürü kaðýdý kaçýrdým.çok hantal hisse doas ve Froto nun gerisinde...

5. bist düþse bari diðer hisseler uçuþta,çýkmýyorsada diðerleride çýkmasýn

6. 9 gün sonra temettü verecek. 29 dan temettüye girse 1.75 civarý temettü düþüþüyle 27 küsürlere iner. o fiyatta býrakýrlarmý, sanmam.

7. Ayýn 20 sinde yada 21 nde yön yukarý TAHMÝNDÝR YTD

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Arkadaþlar bir de yerli ve milli tabiri varya.2016 itibariyle bunu incelemiþler.
    Bugün yerlilik oranlarýnda Tofaþ açýk ara önde giderken, Fiat Egea Ailesi ile þu an itibariyle yüzde 92lik yerlilik oranýna ulaþmýþ durumda. Yani Türkiyede satýlan her 100 Fiattan 92si Bursada üretiliyor. Tofaþýn peþinden ise Japon Toyota geliyor. Þu an yerlilik oraný Adapazarýnda ürettiði Corolla ile yüzde 66 seviyesinde olan Toyota, geçtiðimiz hafta 350 milyon Euroluk yatýrýmla üretmeye baþladýðý yeni C-HR ile 2017de yerlilik oranýný en az yüzde 72ye çýkaracak. Yerlilik oranlarýna baktýðýmýzda Fiat ve Toyotayý yüzde 63 ile Ford Otosan takip ediyor. Türkiyede ticari araç üretimi yapan Ford Otosanýn bugün sattýðý her 100 araçtan 63ü yerli. Fordu yüzde 52 ile Renault takip ederken, Honda yüzde 49, Hyundai ise þu an için yüzde 44

Sayfa 48/441 ÝlkÝlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •