Sayfa 48/198 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 377 - 384 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by Tengiz Tolu Yazıyı Oku
    Viking sanırım bedeli sermaye artırımından vaz geçmiş yada SPK onaylamayacak onu anladı . Olağanüstü GK ile elini cebine atıyor. Yaşar Holdingin tek sürünen kağıdı artık canlandırmaya karar verdiler gibi . Yatırım tavsiyesi değildir.
    5 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması şartıyla, Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 45.000.000 TL'ndan 21.100.000 TL'na azaltılması ve eşanlı olarak 21.100.000 TL'ndan 42.000.000 TL'na artırımına

Eşanli olarak ifadesinden sonraki kisimda sermaye arttirimindan bahsediliyor. Bedelli demiyor ama bedelsiz olsa neden sermayesini azaltsin ki. Ben bedelli olacagini dusunuyorum.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

VKING Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -6903038

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. 0.68 hacimle geçerse 0.82 hedef.......
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

4.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    0.68 hacimle geçerse 0.82 hedef.......
    Burdan sonra hızlı yükseliş bekliyorum...bedelli olmayacak herhalde

5. Yaşarın ******** uşağı sen yaşarlardanda beter olsunsun inşallah 6000 lot ile kim 065'e satış verir başka . Bu dünyada iki yakanız bir araya gelmesin topunuz sürünerek kul hakkı ile yok olursunuz inşallah. Bir haftadır iki üç zavallı daha düşürürüm diye hacimsiz cenabet , cenabet uğraşıyordun. Olmadı mı? Şerefsiz cehennem ODUNU .

6. Eş zamanlı olmayacak herhalde es zamanlı ne oldu bir haber cıkmadı..güzel yükselişler olacak gibi

7. 0.70 olmuşşşş.Car car yazmadık ,milleti kandırmadık ne dediysek o. Heh......
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

canbob 66
    O gösterdigin kutu
    vikinğin değil
    viking kimyanın
    vikingle hiç bir ilgisi yok
    iyi araştır
    bu benim yorumum kimseyi baglamaz.
    yatırım tavsiyesi değildir
    y.t.d

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 48/198 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •