Bende kızıyorum ama dedikleri doğru
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende kızıyorum ama dedikleri doğru
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Ben kızmıyorum, ama papağan gibi aynı şeyleri söylemenin bir manası yok. Zaten kimse bugün yarın 15-20 olacak demiyor, kendi kendine sürekli debelenip duruyor. Tamam arkadaş belli ki tahtayı iyi okuyor, biz de son derece malız. Başka??? Burayı takip edip de bu zatın söylediklerine göre hareket eden varsa mal değilse zaten mesajı almıştır.
Karakterinizi değil,
Paranızı kaybedin.
Arkadaşlar o spek dediğiniz kahvesini yudumlayarak hala mal verme derdinde...Endeksin de artısıyla tuzağı yukarda kurdu...isteyene buyrun alın diyor...Alıcı yoksa indir birkaç kademe daha aşağı,gelen olursa ona da ver...Ne de olsa ucuz değil mi?
Birileri doğruları yazdığı zaman zararda oturanlar,kar'da olanlar vs. küfreder,hakaret eder,sen speksin der,deroğlu der...Ben takmıyorum böyle şeyleri...
Endeks çökerse bu da çöker...aklınızda bulunsun...hem de yine yuh artık seviyesinde...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASUZU 34 ten aranızdayım. Ben girdiysem tahtaya rahat olun.İzole dip oluştu bugün fiyat kaç olursa olsun dünkü kapanışın üzerinde kapanırsak yarına güzel şeyler görebiliriz.16 Ekim tarihinde başlayan yükseliş trendini taşıyan DOÇE ydi . DOÇE malı satmadığı sürece daha sert bir düşüş beklemiyorum.
Karakterinizi değil,
Paranızı kaybedin.
Yer İmleri