Sayfa 48/1003 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 377 - 384 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Nisan ayinda bir de su S400'ler, yaptirimlar, falan filan ustumuze dusecek muhtemelen.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    escudo seviyesizlik falan yapmamış be 666 ,sitem etmiş sadece . bunlar olağan normal şeyler .şimdi birinin avukatlığı diğerini eleştirdiğimi düşünenler çıkmasın da .

TH iyi bir finansçı.. finans bilgisiyle saygıyı hakediyor ,, o derece iyi bir borsa yatırımcısımıdır oralara girmek istemem amma entresan yatırım starejesisi olan biri olduğu kesin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Olay burda gizli. Risk almissin, tutmamis. Kendi hatan. Bence sen de ozelestri yap. Bu borsa herkesten buyuk, kimin ne aldigi ne yaptigi hic onemli degil. Cunku bizim cebimize girip bizim cebimizden cikmiyor baskalarinin islemleri.

Ayrica burda havacilik hisselerine kimsenin bulasmamasi gerektigini yaziyorum, ama ben topluyorum. Herkesin risk anlayisi degisik. Riskli, pozisyonlar yanip gidebilir.
    Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur, başkaları korktuğunda aç gözlü ol. Warren Buffett

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,254
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur, başkaları korktuğunda aç gözlü ol. Warren Buffett
    Bu söz yüzünden batan çok kişi tanıyorum. Hatta bu sözü bile yazdılar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu söz yüzünden batan çok kişi tanıyorum. Hatta bu sözü bile yazdılar.
    Muahahahaha. Adam vaktinde kahve fasulye falan almis, mali goturmus. Devir degisti artik. Krizde mal alan degil, krizin sonuna yakin mal alan kazanir.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    escudo seviyesizlik falan yapmamış be 666 ,sitem etmiş sadece . bunlar olağan normal şeyler .şimdi birinin avukatlığı diğerini eleştirdiğimi düşünenler çıkmasın da .

TH iyi bir finansçı.. finans bilgisiyle saygıyı hakediyor ,, o derece iyi bir borsa yatırımcısımıdır oralara girmek istemem amma entresan yatırım starejesisi olan biri olduğu kesin.
    escudo'nun dedigi aslen "insanlar etkileniyor". Evet etkileniyor, ne yapalim, hic yazmayalim mi?

Ama onun yazisindan etkileniyorsun da, karsi gorus belirtenlerinkinden niye etkilenmiyorsun? Yani hatayi kendimizde aramak lazim.

Ben sahsen baskasinin gorusune gore islem yapacak olsam, 2 senedir bu topikte yazan kimsenin yazisini kaale almam. Net. Mantik bunu der. Hissenin hali ortada, herkes cuvallamis.

Neyse, hepimizi batirdi korona iste. 6 ay - 1 sene gitti. Yapacak birsey de yok, baskasinda suc aramanin anlami da yok. Yeni duzen kurulacak, yeni duzene alisacagiz.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Adam vaktinde kahve fasulye falan almis, mali goturmus. Devir degisti artik. Krizde mal alan degil, krizin sonuna yakin mal alan kazanir.
    Kriz ortaminda dipi ya da tepeyi bulmak zorunda degiliz, kademeli mal toplamak lazim, biz de onu yapiyoruz. Derdimiz 2 gunde zengin olmak degil, buradaki cogu kisinin derdi o, ne yani havacilik sektoru yok mu olacak, isinlanip mi gidicez oraya buraya, gecelim bunlari, tamamen panik ortami yaratilip mal toplaniyor su anda. Dunyada kontrol altina alinamayan salgin yoktur ne salginlar geldi gecti...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Söylediklerinin altına imzamı atarım 666 ..bu mecrada herşeye hazır olacaksın elbette ,insan psikolojisi.. zarardaysam bazen bende kendi takkemle bile tartışırım ..
    Benim vurguladığım ‘’seviye ‘’ile ilgilli .orda abartılı bir şey yok manasında .

saygılar ex ortağım ..severim seni .

Sayfa 48/1003 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •