Sayfa 48/86 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 683 madde; 377 - 384 arası.

Konu: SPK, Forex'e Önemli Sınırlamalar Getirdi

1.  Alıntı Originally Posted by master16 Yazıyı Oku
    Onay kısmına 1 girdin ve onayladımı? Bu imkansız üç haneli olması lazım yani ya 1.12 - 1.13 veya 1.14 bu üç olasılıktan birini onay kısmına girmiş olman gerekir. Skrill 1 yazsanda onay vermez.
    sn master 16 4,45 tl bekliyor....e-mail geldi 1-2 gün ekstrenin onaylanma süreci olabilir diye....sıkıntı yok görünüyor bekleyeceğiz artık.....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sn master 16 4,45 tl bekliyor....e-mail geldi 1-2 gün ekstrenin onaylanma süreci olabilir diye....sıkıntı yok görünüyor bekleyeceğiz artık.....
    Dostum beklemene gerek yok.

Skrill hesabına gir ve dediğimi yap. Banka ile ilgili bir durum değil bu.

3.  Alıntı Originally Posted by master16 Yazıyı Oku
    Dostum beklemene gerek yok.

Skrill hesabına gir ve dediğimi yap. Banka ile ilgili bir durum değil bu.
    hocam internet bankacılığını açıyorum kredi kartı işlemlerine bakıyorum 1 euro sanal karttan çekilmiş....sadece asıl karttan çekmemiş bugün çekilecek gibi bekleyen provizyonda bekliyor....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hocam internet bankacılığını açıyorum kredi kartı işlemlerine bakıyorum 1 euro sanal karttan çekilmiş....sadece asıl karttan çekmemiş bugün çekilecek gibi bekleyen provizyonda bekliyor....
    Dostum skrill hesabında kredi kartı bölümüne girsene. Orada doğrulamayı tammala yazısı çıkmıyorm eklediğin kartın orada?

5.  Alıntı Originally Posted by master16 Yazıyı Oku
    Dostum skrill hesabında kredi kartı bölümüne girsene. Orada doğrulamayı tammala yazısı çıkmıyorm eklediğin kartın orada?
    çıkıyor cebe şifre geldi onayladım..onaylanmasa benim kredi kartımdan nasıl para çeker çekmiş..

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    çıkıyor cebe şifre geldi onayladım..onaylanmasa benim kredi kartımdan nasıl para çeker çekmiş..
    Öyle onaylamak değil. Kartın sana ait olduğunu onaylamak amaçlı para çekiyor. Sonra skrill e giriyorsun eklediğin kredi kartını buluyorsun ve doğrulama yapıyorsun. Bu onaylamadan bahsediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by master16 Yazıyı Oku
    Öyle onaylamak değil. Kartın sana ait olduğunu onaylamak amaçlı para çekiyor. Sonra skrill e giriyorsun eklediğin kredi kartını buluyorsun ve doğrulama yapıyorsun. Bu onaylamadan bahsediyorum.
    Son 24 saat içinde 3 başarısız girişimde bulundunuz. Lütfen 24 saat sonra yeniden deneyin böyle bir yazı çıktı...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Son 24 saat içinde 3 başarısız girişimde bulundunuz. Lütfen 24 saat sonra yeniden deneyin böyle bir yazı çıktı...
    Şimdi 24 saat bekle ve tam olarak şunu yap.

4.45 TL gibi birşey demiştin o işlemin açıklama kısmında euro olarak karşılık tutarı yazıyormu? Yazıyorsa 24 saat sonra o tutarı gir.

Yazmıyorsa 24 saat sonra 3 hakkın olacak. 4.45 TL demiştin. Sırayla şunları dene 1.12 daha sonra 1.13 daha sonra 1.14 dene bu üçünden biri kesin olarak olacaktır.

Bu arada skrill hesabını euro olarak açtın değilmi? doğrulama kodunu euro oalrak soruyor sana?

Sayfa 48/86 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •