1 TL idi o
Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app
1 TL idi o
TSKB uzun vade taşınır mı sacro abi bedelsiz i var heryil . Yorumun nedr
Bilmiyorum dostum.
Bana böyle sorular sormayın lütfen. Bir iki cevap yazıyorum hemen sorular geliyor.
Dikkat ettiysen cevap verdiğim kişiler uzun zamandır tanıdığım, muhabbet ettiğim kişiler.
Bana katkısı olan arkadaşlar.
Ondan onlara özgüvenli yanıtlar verebiliyorum. Ama seni tanımıyorum. Sana nasıl bir cevap verebilirim ki.
Borsa bilgin ne derece onu bilmiyorum.
Onun için bana yorum sormayın.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Gerçekten takdir edilesi insanlarsınız.
Sizin uzun vadeli tut analizleriniz ve sayın yucin in sabırlı potföy hisse tercihleri bende ciddi vizyon değişikleri yarattı.
Yaşım 50 oldu. Anladım ki yıllardır al takke ver küllah yuvarlanıp gitmişim.
Yılını dolduran petkim ve soda... maliyet avantajı ile açık ara portföy lideri
Keza eski forumda sıkça sözü edilen aselsan, otokar.. ve ve ve... züpper züpper İŞ-C
Ara ara alınıp satılanlara bahsetmeye gerek bile yok.. Daha ne olsun arkadaşlar
Ağır ağır giden Fmzip, İndi bindi yaptığım ve korkmadan uzun vade bekleyebileceğim bir parkme
Eminim bu film burda bitmeyecek
Sanırım en önemli olguyu burda keşfettim.. CESARET
Analizleriniz, tavsiyeleriniz ve en önemlisi bize de öğrettiğiniz, cesaretiniz için teşekkürler.
Şu ilk grafikteki 2 tane yeşil dolu mum varya bana nereyi hatırlattı biliyormusunuz ?
2012'deki kırmızı yuvarlaktaki bölgeyi.
O zaman maldaydım iyi hatırlarım.
Yani uzun vadeli trend başlarında bu kağıt böyle hareketler yapar.
Teşekkürler üstad.
Uzun vadeli anlayışı kazanmak çok önemli borsada para kazanmak için.
Ve bu anlayışı erken yaşta öğrenmek bir çok insan için gelecekte çok büyük karlar demek.
Bende uzun zamandır borsadayım ama 3-4 yıldır uzun vadeli sistemi uygulamaya başladım. İnşallah daha çok kendimizi geliştirerek çok çok çok daha iyi seviyelere gelecek psikolojiyi ve parayı kazanmak istiyoruz.
Bunun için çalışıyoruz.
Birşeyler aktarabiliyorsak ne mutlu bizlere.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Teşekkürler sacro abi
PETKM,
Esas faaliyet karı, 728.734.603 , 504.950.628 Beni asıl ilgilendiren burası geçen yıldan neredeyse yarı yarıya artmış olay budur gerisi fasa fiso.....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Yer İmleri