Sayfa 480/481 İlkİlk ... 380430470478479480481 SonSon
Arama sonucu : 3844 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Haftalık görünüm 21 ema gap ın olduğu yerde.

2. Çinlilerden 1 oto fabrikası da Bursa civarına dedikoduya göre..

BYD dışında resmileşen Çinli oto yok,BYD Manisa olduğuna göre Byd değil.
    Chery var o da dedikodu aşamasında ve Samsun konuşuluyor. Siz hangi markayı duydunuz acık acık yazsanız ne sakıncası var?

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Çinlilerden 1 oto fabrikası da Bursa civarına dedikoduya göre..
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

4. garantiden malı 8 tl den topla ,carbon holding diye tabela şirketi kur, malı döndür 17 de boşalt ...o çocukları...her yıl bilanço öncesi bu hareketi yap milyonları kaçır.sonrada imam hatip okulu yaptır sistemin kıçını yala..talman dolandırıcısı ve aveneleri..

5. artık gitme vaktin gelmiş senin hadi nazlanma artık bende geldim...
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6. elbet bir gün gideceksin o zaman ben seni ne yapacağım.Ellerinde tutukça onları sana vereceğim...
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Çinlilerden 1 oto fabrikası da Bursa civarına dedikoduya göre..
    https://www.ensonhaber.com/dunya/yuz...usunda-bulundu

80 yaşına geldin şu karnından konuşma ve muazzam başka hisse cinsinden grafik paylaşma huylarını bırakamadın gittin. Konuşta yatırımcı faydalansın iş kolu değişikliği de var mı? Elektrikli araçlarda ne aksamı üretebiliyor ki Cemts?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/dunya/yuz...usunda-bulundu

80 yaşına geldin şu karnından konuşma ve muazzam başka hisse cinsinden grafik paylaşma huylarını bırakamadın gittin. Konuşta yatırımcı faydalansın iş kolu değişikliği de var mı? Elektrikli araçlarda ne aksamı üretebiliyor ki Cemts?
    83 doğrusunu bil..

dedikodu bu işte , biz de bir yerden duyduk.. fazlası yok.

Belki vardır. Araştırmacı yatırımcı yardımcısı olaraktan, bu da senin işin..

Hayatın kendisi arbitrajdır. Ve bunu araştırmak da güzel bir huydur. İyi de kazandırır.

Bu arada seni, iş bbankası ve tupraş tahtalarına bekliyorum. Nedeni belli, paranı almak için..

Tavsiye ederim.

Sayfa 480/481 İlkİlk ... 380430470478479480481 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •