Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 480/866 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ,,kekocan yakalamışsın yıne ördeği,,,herlı olsun..Allah sana bağışlasın bebişi..
    inanır mısın daha yeni benim maliyetime geldi...yakın akrabalarıma ise geçen haftalarda 23,00-24,50 aralıklarından maliyet yaptırmıştım...yani her zaman olduğu gibi benden sonra alan yatırımcı dostlarım tekrardan benden ucuz almış oldular.. artık her hissede öyle oluyor...atatp de de kocaerde de brlsm de de gesanda da aynı şekilde olmuştu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

https://www.hisse.net/topluluk/newre...eply&p=6663888

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsacı dede brksn ı görürse kesin alacak...=)) çünkü tam da istedeği tipte bir hisse...sermayesi çok düşük...halka açıklığı %66 ama toplamda yine de piyasa için sorun çıkarmayacak bir miktarda...yurtiçinde ve yurtdışında büyüyen ve şirketler alan bir şirket..özelikle 2023 yılı performansı çok güzel..döviz pozisyonu çok iyi...ihracat oranı yüksek ( %65)...al unut hissesi...bir kaç yıl sonra çok ilginç yerlere çıkma potansiyeli olacaktır...
    buda benim ilk yorumumdan 5 gün sonra yaptığım yorumdur...dikkat edilirse al unut hissesi demişiz...bu cümleyi her fırsatta söyledim...bunu buradakilerin hepsi bıkacak kadar duydu...bu cümleyi çok samimi olarak söyledim...eğer alıp unutamıyorsanız siz kısa vadecisiniz demektir (eğer kısa vadeci iseniz de alım satım stratejinizi kendiniz oluşturmanız gerekiyor )...eğer alıp unutmuş iseniz de o vakit sorun yoktur....bir kaç yıl sonra unutan arkadaşların güzel günler göreceğini düşünüyorum...

neden burada sık sık yazıyorum ??? arkadaşlar benim son 14 yılım bu tür forumlarda ky dostlarıma yardımcı olma çabam ile geçti...buda bende bir alışkanlık yaptı....on parmak klavaye de kullanabildiğim için yazmak benim için bir keyif oldu...geçmişimde yerel gazetede makale yazmak da var...bu yüzden de bildiklerimi ve gördüklerimi yazmaktan keyif alıyorum...bu kadar sık yazmam günlükçü olduğumu göstermez...ben bu şekilde 1,5 yıl kaldığım hisselerim de oldu...şimdi bakıyorum ki berkosanda tam 7 ayı devirmişiz...bana 4 ay gibi geldi bu süre...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Valla, ayrı bir sinerji geldi Sayın keko sayesinde hem kağıda hem başlığa. Allah’ın kendisine sunduğu aklı, bilgiyi gayet şeffaf ve çıkarsız bir şekilde paylaşanlarla bir arada olmak keyif verici...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Valla, ayrı bir sinerji geldi Sayın keko sayesinde hem kağıda hem başlığa. Allah’ın kendisine sunduğu aklı, bilgiyi gayet şeffaf ve çıkarsız bir şekilde paylaşanlarla bir arada olmak keyif verici...
    hisseye ilk geldiğimde sayın hissedarxd dostumuzun benim hakkımda yaptığı yorum...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisseye ilk geldiğimde sayın hissedarxd dostumuzun benim hakkımda yaptığı yorum...
    Sen bu hisseye "portföyümün % 5'i ile girdim" dediğinde, ben tahtacı ile uğraşıyordum... Bak, geride ne yazdım: Verseydi alacaktım, yaklaşık 1 milyon lota kadar !... Senin bana faydan hisseyi pazarlaman oldu yalan yok...Yani o aldığınız 3-5 bin lotla tahtacı olmadınız... Ha, sayende güzel para kazandım...Bunun suçu da bende değil çünkü kural olarak mal çoşkuda verilir...Aldıkaçtı'lar ile nikah yapmadım sonuçta...

*

Bir de şunu hiç kimse unutmasın ki, 19 TL fiyatlarda yazılanlar ile 50 Tl fiyatlarda yazılanlar gayet tabiki farklı olacak...FK artmış, PD/DD değeri yükselmiş ve en kötüsü şirkete sinerji getireceğini bizzat hem de onlarca kez yazdığın Skumtech olayı (garip bir içsel bilgi rezaleti ile) patlamış...Yani şirket eski kimliğine geri dönmüş...

Ne yazayım, çok iyi oldu mu diyeyim...

Karşıdan bakınca donanımlı gibisin ama yanına yaklaştığımda çocuk çocuk yazılarla karşılaşıyor ve şaşırıyorum...Bana bulaşma, işine bak..Benim yüzdüğüm sular seni aşar...Allah işini rast getirsin.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sen bu hisseye "portföyümün % 5'i ile girdim" dediğinde, ben tahtacı ile uğraşıyordum... Bak, geride ne yazdım: Verseydi alacaktım, yaklaşık 1 milyon lota kadar !... Senin bana faydan hisseyi pazarlaman oldu yalan yok...Yani o aldığınız 3-5 bin lotla tahtacı olmadınız... Ha, sayende güzel para kazandım...Bunun suçu da bende değil çünkü kural olarak mal çoşkuda verilir...Aldıkaçtı'lar ile nikah yapmadım sonuçta...

*

Bir de şunu hiç kimse unutmasın ki, 19 TL fiyatlarda yazılanlar ile 50 Tl fiyatlarda yazılanlar gayet tabiki farklı olacak...FK artmış, PD/DD değeri yükselmiş ve en kötüsü şirkete sinerji getireceğini bizzat hem de onlarca kez yazdığın Skumtech olayı (garip bir içsel bilgi rezaleti ile) patlamış...Yani şirket eski kimliğine geri dönmüş...

Ne yazayım, çok iyi oldu mu diyeyim...

Karşıdan bakınca donanımlı gibisin ama yanına yaklaştığımda çocuk çocuk yazılarla karşılaşıyor ve şaşırıyorum...Bana bulaşma, işine bak..Benim yüzdüğüm sular seni aşar...Allah işini rast getirsin.
    bırak kimin çocukça olduğunu yatırımcılar söylesin...ben ilk girdiğimde ne söylediysem bu gün de aynı şeyi söylüyorum...benim fikirlerimde bir değişiklik yok...sen profesyonel davrandın....hisse ile duygusal bağ kurmadın ve kazançlı çıktın...bu senin maddi olarak başardığını gösteriyor...ama ben maddi olarak başarmayı çoktan başardım...şimdilik sen haklısın çünkü başardın...ileride kim başarılı olacak onu da zaman gösterecek...

ben ileriye bakıyorum...senin de yolun yeni hissende açık olsun diyorum...ben berkosanda devam diyorum...

Valla, ayrı bir sinerji geldi Sayın keko sayesinde hem kağıda hem başlığa. Allah’ın kendisine sunduğu aklı, bilgiyi gayet şeffaf ve çıkarsız bir şekilde paylaşanlarla bir arada olmak keyif verici...
    önce bu şekilde methiyeler diziyorsun sonra da satıp çekildikten sonra hasta diyorsun... eskisi gibi devam etseydin seni de tekkeme alacaktım...

halka açıklığı yüksek olan daha başka hisseler de şunlardır arkadaşlar :

global =%66,81....bera =%61,81.....bim =%67,90.....mavi =%72,58....kardemir =%92,02....sarkuysan=%82.....odaş=%77,03....ardyz= %74,87....akyho=%77,7

küçük bir araştırmadan ilk bulduklarım bunlardır..muhakak daha da başkaları vardır...yukarıda saydığım hisselerin içinde çok kaliteli hisseler var...burada önemli olan şirketin büyüyüp kar etmesi ve belli bir istikrar sahibi olmasıdır...bunlar olduktan sonra piyasa hakettiği değeri verecektir...yeter ki patron dalavere işlere girişip güvenini kayıp etmesin...

berkosanda güven şu anda iyidir...büyüme ve yatırımlar da iyidir..bu yüzden de ben herhangi bir sorun göremiyorum...zaten bir sorun görseydim kendim de almazdım ve yakın akrabalarıma da aldırmazdım...

Sayfa 480/866 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •