Sayfa 481/651 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. adam bankalara gelin ortak olalım diyor e ticarete dayalı iş yapalım diyor ve siteyi kendi kurduğu şirkete kiraya veriyor batanakadar ne satarsam kar mantığı acaba bizdemi dolandırıcı olsak ne yapsak bu işte iyi para var

2.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Mahkeme sonucu ne oldu niçin haber yok

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yav boşver mahkemeyi bişey çıkmaz her dert bittide mahkeme sonucumu kaldı

3. Bimer, cimer vs... hepsi hikaye twitterdan filan beni takip eden bilir. Anel Telekomda patron şirketi satıyoruz diye 2 sene boyunca KAP haberi gönderdi ve hisseler böyle pazarlandı. sonra satış iptal oldu haberi ile hisse gözaltına gitti. Şirketi satın alacağı söylenen hollandalı şirketin 1 günlük 100 euro sermayeli ve tek çalışanı olan bir şirket olduğuna dair evrakları Hollandadan elden getirdik. Patron hakkında avukat tutarak dolandırıcılıktan 39 kişi şubat 2017 de suç duyurusunda bulunduk. Savcı bunun için spkdan izin istedi spk izin vermedi halen. En son yapılan olağanüstü genel kurula katıldım, bakanlık temsilcisinin gözetiminde yapılan genel kurul kayıtları bile tutanaklara düzgün işlenmedi. Ve daha bir çok usulsüzlük. Gümrük ve ticaret bakanlığına başvurdum ve bunu ispat ettim. Tutanakları değiştirin diye. Mahkemeye vermem gerektiğine dair cevap gönderdiler.
    Velhasıl, Necip Fazıl Üstadın dediği gibi işliyor her şey; "Kanun Örümcek ağına benzer, bal arıları takılır, eşek arıları geçer"
    özet budur.
    Bimeks %53 halka açık iken de SPK dan Akgirayın hisselerine tedbir gelsin, hisse satışı engellensin diye talepte bulunduk ta ne oldu?

"Kanun Örümcek ağına benzer, bal arıları takılır, eşek arıları geçer"

4. Cumhuriyet tarihinin en çok ceza alan şirketi ve yönetimi bunlardır. Spk tarafından nice kereler rekor cazalarla cezalandırıldı buna rağmen usulsüzlük yapmaktan bikmadilar

5.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Cumhuriyet tarihinin en çok ceza alan şirketi ve yönetimi bunlardır. Spk tarafından nice kereler rekor cazalarla cezalandırıldı buna rağmen usulsüzlük yapmaktan bikmadilar
    para cezası çözüm değil. Tuğçelik'i okumanızı tavsiye ederim.

Bu mağduriyetlerin yaşanmaması için tavsiye listesi oluşturarak göndermediğim kurum kalmadı
    https://twitter.com/Aneltzede/status/971773603443363841

6.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    para cezası çözüm değil. Tuğçelik'i okumanızı tavsiye ederim.

Bu mağduriyetlerin yaşanmaması için tavsiye listesi oluşturarak göndermediğim kurum kalmadı
    https://twitter.com/Aneltzede/status/971773603443363841
    Sizin gibi birkaç kişi daha olsaydı, belki mahkeme kararını emsal gösterip zararımızı karşılıyor olurduk. Burda yazıyoruz sadece, yazanların içinde spek olanlar bile vardır muhtemelen ama bir süredir spekten bile ses yok..
    Allah sonunuzu hayr etsin..

7. Her şey bilancoya bağlı olacak nedenmi? Kendimce bir yorum yazayım bimeks vari ozsermayesini yitirmiş şirketler bilanço açıklarken hemen akabinde izahat gönderirler ttk 376 maddesi uyarincami neydi öyle bir maddeyle başlar. Derki zararim Sü kadar stokların bu kadar marka degerim bu kadar bunların toplamı bu kadar der devamında toplam degerim yatırmış olduğum 120 milyonluk ozsermayemi korudugumu gösterir diye açıklar. Butablo kendisini kottan tutuyordu. Şimdi stok varmı gelir var mi mağaza varmı marka degeri ne kadara indi ozsermayeyi koruyup korumadihini nasıl açıklayacaklar. Işte işin sırrı bilançoda

Markamızın değerini korumak için kiraya verdik.şu kadar gelir bekliyoruz gelirle borçlarımızı ödeyeceğiz diyecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 481/651 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •