Sayfa 481/999 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop LVII

1. Geçen böyle bir tweete denk geldim

Sıradan bir insan

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bizim Şirketin muhasebecisi birilerinin aklına uymuş sattığı arabasının parasını katlayıp daha iyi birşey alayım derken
    şaçmasapan bir-iki kağıda gömülmüş ,, o kadar da uyarmıştım

sattığını yerine koyamıyor şimdi
    Benim gibi soyguncu taktaciya denk gelmiş olmalı
    Her kaat gidecek diye bir kural yok, zararın neresinden dönersen kar dır.
    Ttkom iyi gidiyeah, onda sansını denerse zararını belki kurtarır, yabcak bişii yok bu konuda elimden bişii gelmez
    Hamdım Piştim Yandım

3. TEB Yatırım model portföyünü güncelledi, önemli detaylar var

Portföyden #PETKM çıkarıldı ve yerine #ENKAI dahil edildi.
    #ENKAI’de hem iş hacminin büyümesi hem de şirketin güçlü net nakit pozisyonu (piyasa değerinin %69’u) yıl başından bu yana endeksin %17 altında performans gösteren hissenin toparlanmasını sağlayabilir.
    #PETKM’de SOCAR rafinerisinin alımının ve Kızıldeniz krizinin etkisi ile marjlarda beklenilen toparlanma ilk tahminlere göre biraz gecikmeli olarak şirketin performansına yansıyor.

Bankacılık sektöründe #YKBNK yerine #GARAN dahil edildi.
    İlk çeyrek bilançolardan da anlaşıldığı üzere #GARAN sene boyunca benzerlerine göre daha yüksek ve düzelen spread’lerle desteklenen daha kaliteli bir net kar performansı sergileyebilir.
    ISCTR ise daha çok 2025 beklentileri nedeniyle portföyümüzde kalmaya devam ediyor.

İletişim sektöründe #TTKOM yerine #TCELL dahil edildi.
    Türk Telekom'un çıkarılma nedeni ilk çeyrek karının Turkcell'e göre zayıf kalma ihtimali

Son olarak,
    #KRDMD’de karlılıktaki normalleşme hem demir-çelik marjlarındaki toparlanmanın Çin ekonomisinin zayıflığı nedeniyle uzun sürmesi hem de yatay seyreden USDTRY kuru nedeniyle zorlanıyor.
    #ASELS ise beklenilenden daha hızlı büyüyen iş hacmi ve enflasyon muhasebeli bilançolarda kaydettiği reel öz kaynak getirisi (%9) sayesinde yatırımcılara karlı büyüyen bir şirkete yatırım yapma imkanı sunuyor.

Nisan ve Mayıs ayı göstergelerine göre zayıflayan tüketici alım gücüne rağmen tüketici odaklı hisse seçimleri (#BIMAS, #CCOLA, #FROTO, #MGROS, #VESBE) devam etti.

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Geçen böyle bir tweete denk geldim

2 tahtada günlükte kritik bölgede bunlar devrilirse pıst 100 de etkiler geçen satan yabancı fonun bir bildiği var burada karşılayanda iş yatırımdı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. 11930 kapattığım longlarin bir kısmını yerine koydum
    Adam satış yapmıyor drone ile şirketleri vuruyor sanki

6. yiyin birbirinizi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. ekgyo gitmezse endeks gider mi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 481/999 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •