Sayfa 482/761 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Arkadaslar her seyi onceden yazdim 7.50 iken yazdim 15 ve uzeri olursa maliyetim kadar satar ..kalanlar ile devam ederim dedim. Aynisini yaptim..

11 altina dusurmeyin dedim ... dusurduler bugun yine cok ufak maliyet actim...

yani neden satiyorlar anlamiyorum..?
    ama alanada satana da dur denmez..

derimod binalardaki deger dusuklugu olmasa 5-6 milyon kar yazacakti..
    ancak binalari curuge mi ayirdilar bosaltiyorlar mi zeytinburnundan tasiniyorlar mı artik? ne oldu ise... ne olacaksa epeyli degerini dusurmusler..

hayirlisi artik..!
    Cumartesi günü Novada AVM Den 2 çanta hanıma 2 çanta kızlara 3 çift ayakkabı ( ayakkabılar 269 ₺ 69 ₺ düşmüş baldızımda 2 çift ayakkabı 1 adet çanta Aldı bu kadar indirim nedir anlamakta güçlük çektim

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Arkadaslar her seyi onceden yazdim 7.50 iken yazdim 15 ve uzeri olursa maliyetim kadar satar ..kalanlar ile devam ederim dedim. Aynisini yaptim..

11 altina dusurmeyin dedim ... dusurduler bugun yine cok ufak maliyet actim...

yani neden satiyorlar anlamiyorum..?
    ama alanada satana da dur denmez..

derimod binalardaki deger dusuklugu olmasa 5-6 milyon kar yazacakti..
    ancak binalari curuge mi ayirdilar bosaltiyorlar mi zeytinburnundan tasiniyorlar mı artik? ne oldu ise... ne olacaksa epeyli degerini dusurmusler..

hayirlisi artik..!
    Anladım Üstad. Siz başınızın çaresine bakın diyorsunuz kısaca Bakalım bi daha 13 leri görebilecek miyiz..

Hayırlısı ..

3. Düştükçe destek attık artık yükselme olsun
    Merhaba Acemşah

4. NOT 6 - FİNANSAL BORÇLAR (Devamı)
    Şirket 30 Mayıs 2017 tarihinde Odeabank A.Ş. ile imzaladığı genel kredi sözleşmesi çerçevesinde
    20.000.000 TL tutarında %17,50 faiz oranlı, 1 yıl anapara ödemesiz 5 yıl vadeli kredi kullanmıştır.

BU BİLGİ DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞMIYDI,,,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664781

5.  Alıntı Originally Posted by a_ozdemir34 Yazıyı Oku
    Anladım Üstad. Siz başınızın çaresine bakın diyorsunuz kısaca Bakalım bi daha 13 leri görebilecek miyiz..

Hayırlısı ..
    yaziyi iki kez dikkatli okuyun bence...!!!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. Banvit 900 bin tl kredi almıştı korkuttular hisse 2 den 30 a gitti son 5 yılın en iyi hacmı var kağıtta artacak ama ne zaman sanırım biz dökülünce gidecek

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

slm

Alıntı Originally Posted by kurtbey2900 Yazıyı Oku
    Banvit 900 bin tl kredi almıştı korkuttular hisse 2 den 30 a gitti son 5 yılın en iyi hacmı var kağıtta artacak ama ne zaman sanırım biz dökülünce gidecek

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şirket bir iş çeviriyor. kredi kullanmış. milyon kayıtlı sermaye tavanıda 27 milyona çıakrılmış. bilanço iyi izlenirse satışlar iyi derecede artmış. burada bir koku çıkacak görecez. satmıyorum ytd
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Zeytinburnu’ndaki yeri ya satacaklar ya gayrimenkul isi yapacaklar diye anladim...

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    yaziyi iki kez dikkatli okuyun bence...!!!

Sayfa 482/761 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •