Sayfa 482/529 İlkİlk ... 382432472480481482483484492 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine bir numara çekmek için bir kap attılar .
    Bakalım ne olacak?
    [emoji23]
    Vayyyy çakallar vayyy.
    maduro by pass edilmiş zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    venezuella ve bedelsiz : hisse pazarlamak için kullanıldı...artık yeni pazarlama trendi bu : kcaerde ,astorda,alarkoda ve daha bir çok patron tahtasında yapıldı bu..unutun artık o haberleri..
    malumun ilanı..yani diyorlarkş ky yi bu metodlarla dolandırdık..

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    Aslında Venezuella’da daha yetkin olan ve OFAC belgesi olan firmayla işbirliği yapıyoruz demişler.
    Venezuella işi iptal deselerdi dediğiniz gibi olurdu.
    İyi bir şey yapmışlar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aslında Venezuella’da daha yetkin olan ve OFAC belgesi olan firmayla işbirliği yapıyoruz demişler.
    Venezuella işi iptal deselerdi dediğiniz gibi olurdu.
    İyi bir şey yapmışlar.
    OFAC Demek, kim cumbaba olursa olsun. deliğin biri bizden tarafa demek zaten.
    seçimin pek önemsenmemesi sanırım bu sebepleymiş.
    bunlar akıl küpü, işlerini iyi takip ediyorlar.
    bize sadece beklemek,
    yaylada subaskını na , börtü böceğe, ilişmeden
    çadırı kurmak, vakti geldiğinde de sökmek kalmış.

Çan 2 Termik tarafından yapılması planlanan Kül Depolama Sahası Alan Genişleme projesi ile ilgili ÇED olumlu kararı verildi.
    Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "ÇANAKKALE ili ÇAN, ilcesi Yaya Köyü sınırları içerisinde, ÇAN 2 TERMİK A.Ş. tarafından yapılması planlanan ÇAN 2 TERMİK SANTRALİ KÜL DEPOLAMA SAHASI ALAN GENİŞLEME (YENİ KÜL DEPOLAMA SAHASI) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan*ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; ÇANAKKALE Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir."

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    Investing’deki Cante yorumlarına bakıyorum bazen.
    Organize bir şekilde kötüleyen yorumlar var. Her gün değişen farklı isimler alttında gelen yorumlar. Tek bir merkezden yapıldığı da belli aslında.
    Neyse vardır bir sebebi elbette.

bu gün eldekilerim yarıdan fazlasını 2.03 verdim.. az 1.97 den geri kalanının tamamını 1.96 dan yerine koydum.. yukarıda 2.01 ve 2.03 halen aktif.. aşağıda ile 1.91 1.84 aktif... yatay sürecin getirdiği sıkışma devam ediyor... pazardaki limon satan çocuk bile limon satmayı bıraktı... tezgahında kavun karpuz vardı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu gün eldekilerim yarıdan fazlasını 2.03 verdim.. az 1.97 den geri kalanının tamamını 1.96 dan yerine koydum.. yukarıda 2.01 ve 2.03 halen aktif.. aşağıda ile 1.91 1.84 aktif... yatay sürecin getirdiği sıkışma devam ediyor... pazardaki limon satan çocuk bile limon satmayı bıraktı... tezgahında kavun karpuz vardı..
    aynen,
    1,90 alış yazmıştım. gelmedi.
    1,95 leri 2,00 den verdim yine 1,95 ten alıp koydum.

PPN yi bozmadan, sadece kar giriş yaptım.
    2,05 i bugün görmedi

Sayfa 482/529 İlkİlk ... 382432472480481482483484492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •