Hayırlı olsun kahraman bey... hoşgeldiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun kahraman bey... hoşgeldiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
cok şanslısınız 9 liradan al sat yapmıştım 2 3 ay evvel hala üzerinde yüzde 10 u geçmiş kar duruyor
binalar cöpe ayrilmis... cop binalari yikip iyi bir gokdelen yaparlar insaalllah..
Screenshot_20180306-125632.jpg
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Zeytin burnu binalarinda 4.5 milyon degerleme dusuklugunun iki onemli ayrintisi var.
bu degerleme dusuklugu eski binalarin yikilip zeytinburnuna proje yapilabilecegi anlami olabilecegi gibi.
yillik karinda aslinda 5.3 milyon olarak gelmesini engelledi.
insallah mutehaite verirler soyle guzel bir sıcak 25- 30 milyon nakit saglarlar.. insallah daha fazlasida olsun !
Neticede patronun cocugu gayrimenkul uzmani..!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yani patron , şirket biraz kar yapacak duruma geldi mi hırsızlığa devam ediyor diyorsunuz. Bilnço geldiğinde incelemiştim. Bina değer düşüklüğü adı altında hırsızlık yapmış patron yine. Bir de 100 milyon uzun ve kısa vadeli borca 20 milyondan fazla faiz ödemiş. Özsermaye güçlü olsa faiz giderinden çok geliri olur ki o zaman yıllık karı 25 milyonları bulur.. Ama adam hırsız. Bir şekilde buradaki parayı pazarlamaya aktarır.
o kadar krediyi alıp parayı başka yerlere transfer edip bimeks gibi kötü niyetliyleseler niye yapmasınlar herşey göz boyama da olabilir yık binayı krediyi al denetleyende yok 14 ten 10.25 e bu malı başkalarına yıkma olmasın bu sadece benim görüşüm katılmayabilirsiniz
Alışmıştık her gün %5 -10 yükselişe. Şimdi bu düşüş ağrımıza gidiyor.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Yer İmleri