Originally Posted by
T/A
Geliştirmekte olduğum bu sistem ilk olması açısından içerisinde bazı hataları ve eksikleri de barındırıyor olabilir. Gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir. Farkına vardıklarımı anında düzeltiyorum. O nedenle de kodlama kısmı bayağı yavaşladı...
Beni yakından tanıyanlar iyi bilirler:
- Asla olanla idare etmem, olması gerektiği gibi mükemmel olmalı ve hatasız olmalıdır...
Bu benim hayattaki en önemli düsturlarımdan birisidir. Fakat artık yaş geçiyor. Kodlama yapmakta zorlanıyorum ama fikirler kafamda uçuşup duruyor. O nedenle hep bu işleri bırakmak istesem de bırakamıyor, sürekli daha derinlere dalıyorum...
Bu sistemi 3 aşamalı olarak kodlamayı planladım ve ilk aşama eğer başka hata bulmaz isek az önce tamamlandı...
- 1. Aşamada hisseleri kıyaslama ve tek tek görsel inceleme imkanız oluyor. Zamanı kaydırma işlemleri ve ilgili zamandaki durumunu görme şansımız var...
- 2. Aşamada ise; bu sonuçları görsel olarak değil de, sizlerle de paylaşabilmek adına tablo olarak elde etmeyi amaçlıyorum...
- 3. Aşamada ise daha profesyonel bir kullanıma gidilerek ekranları çoklu bölüp, farklı hisseleri farklı şekillerde aynı anda inceleme ve görme planım var. Bu aşama benim için en zor ve yorucu aşama. Aslında 2. aşama buydu ama "belki yapama ve yarım kalır!" diye sizleri fazla bekletmemek için bu adımı en sona aldım. Bu adım bitince de 2. aşamadaki sonuçlar elbette bu aşamaya göre güncellenecektir...
Allah 'tan bir mâni gelmezse 1 yıl içerisinde bu uygulamayı aynı zamanda WEB Tabanlı bir uygulama olarak kullanıma sunmayı düşünüyorum. Burada üniversiteyi bu sene bitirecek olan oğlumun desteği gerekecektir. Belki de artık ben emekli olur, bu işleri O 'na devrederim...
Bugün biraz dinleneceğim. En kısa sürede tabloları paylaşabilmek için çalışmalara başlayıp 2. aşamayı da bitirmek istiyorum...
Takip edenler için ara ara istedikleri hisseler için kısa yorum yapabilirim...
Selamlar, saygılar...
Forumu uzun süredir takip edenler sizin ilk sistem grafikleri içinde ne kadar emek harcadığınızı bilirler inşallah zaman içinde bu sistemi istediğiniz kıvama getirirsiniz, hakkınız ödenmez, tüm paylaşımlarınız için Allah razı olsun
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri