Sayfa 483/1044 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Geliştirmekte olduğum bu sistem ilk olması açısından içerisinde bazı hataları ve eksikleri de barındırıyor olabilir. Gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir. Farkına vardıklarımı anında düzeltiyorum. O nedenle de kodlama kısmı bayağı yavaşladı...

Beni yakından tanıyanlar iyi bilirler:

- Asla olanla idare etmem, olması gerektiği gibi mükemmel olmalı ve hatasız olmalıdır...

Bu benim hayattaki en önemli düsturlarımdan birisidir. Fakat artık yaş geçiyor. Kodlama yapmakta zorlanıyorum ama fikirler kafamda uçuşup duruyor. O nedenle hep bu işleri bırakmak istesem de bırakamıyor, sürekli daha derinlere dalıyorum...

Bu sistemi 3 aşamalı olarak kodlamayı planladım ve ilk aşama eğer başka hata bulmaz isek az önce tamamlandı...

- 1. Aşamada hisseleri kıyaslama ve tek tek görsel inceleme imkanız oluyor. Zamanı kaydırma işlemleri ve ilgili zamandaki durumunu görme şansımız var...

- 2. Aşamada ise; bu sonuçları görsel olarak değil de, sizlerle de paylaşabilmek adına tablo olarak elde etmeyi amaçlıyorum...

- 3. Aşamada ise daha profesyonel bir kullanıma gidilerek ekranları çoklu bölüp, farklı hisseleri farklı şekillerde aynı anda inceleme ve görme planım var. Bu aşama benim için en zor ve yorucu aşama. Aslında 2. aşama buydu ama "belki yapama ve yarım kalır!" diye sizleri fazla bekletmemek için bu adımı en sona aldım. Bu adım bitince de 2. aşamadaki sonuçlar elbette bu aşamaya göre güncellenecektir...

Allah 'tan bir mâni gelmezse 1 yıl içerisinde bu uygulamayı aynı zamanda WEB Tabanlı bir uygulama olarak kullanıma sunmayı düşünüyorum. Burada üniversiteyi bu sene bitirecek olan oğlumun desteği gerekecektir. Belki de artık ben emekli olur, bu işleri O 'na devrederim...

Bugün biraz dinleneceğim. En kısa sürede tabloları paylaşabilmek için çalışmalara başlayıp 2. aşamayı da bitirmek istiyorum...

Takip edenler için ara ara istedikleri hisseler için kısa yorum yapabilirim...

Selamlar, saygılar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Geliştirmekte olduğum bu sistem ilk olması açısından içerisinde bazı hataları ve eksikleri de barındırıyor olabilir. Gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir. Farkına vardıklarımı anında düzeltiyorum. O nedenle de kodlama kısmı bayağı yavaşladı...

- Asla olanla idare etmem, olması gerektiği gibi mükemmel olmalı ve hatasız olmalıdır...

Bu benim hayattaki en önemli düsturlarımdan birisidir. Fakat artık yaş geçiyor. Kodlama yapmakta zorlanıyorum ama fikirler kafamda uçuşup duruyor. O nedenle hep bu işleri bırakmak istesem de bırakamıyor, sürekli daha derinlere dalıyorum...

Bu sistemi 3 aşamalı olarak kodlamayı planladım ve ilk aşama eğer başka hata bulmaz isek az önce tamamlandı...

- 1. Aşamada hisseleri kıyaslama ve tek tek görsel inceleme imkanız oluyor. Zamanı kaydırma işlemleri ve ilgili zamandaki durumunu görme şansımız var...

- 2. Aşamada ise; bu sonuçları görsel olarak değil de, sizlerle de paylaşabilmek adına tablo olarak elde etmeyi amaçlıyorum...

- 3. Aşamada ise daha profesyonel bir kullanıma gidilerek ekranları çoklu bölüp, farklı hisseleri farklı şekillerde aynı anda inceleme ve görme planım var. Bu aşama benim için en zor ve yorucu aşama. Aslında 2. aşama buydu ama "belki yapama ve yarım kalır!" diye sizleri fazla bekletmemek için bu adımı en sona aldım. Bu adım bitince de 2. aşamadaki sonuçlar elbette bu aşamaya göre güncellenecektir...

Allah 'tan bir mâni gelmezse 1 yıl içerisinde bu uygulamayı aynı zamanda WEB Tabanlı bir uygulama olarak kullanıma sunmayı düşünüyorum. Burada üniversiteyi bu sene bitirecek olan oğlumun desteği gerekecektir. Belki de artık ben emekli olur, bu işleri O 'na devrederim...

Bugün biraz dinleneceğim. En kısa sürede tabloları paylaşabilmek için çalışmalara başlayıp 2. aşamayı da bitirmek istiyorum...

Selamlar, saygılar...

Forumu uzun süredir takip edenler sizin ilk sistem grafikleri içinde ne kadar emek harcadığınızı bilirler inşallah zaman içinde bu sistemi istediğiniz kıvama getirirsiniz, hakkınız ödenmez, tüm paylaşımlarınız için Allah razı olsun
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Forumu uzun süredir takip edenler sizin ilk sistem grafikleri içinde ne kadar emek harcadığınızı bilirler inşallah zaman içinde bu sistemi istediğiniz kıvama getirirsiniz, hakkınız ödenmez, tüm paylaşımlarınız için Allah razı olsun
    Cümlemizden inşaAllah...

Diğer sistem zaten aktif kullanımda ve sen kullanıyorsun fakat burada artık paylaşmıyorum...

Zaman içerisinde o sistemi de bu sistemin içine ekleyeceğim...

Şu anda önce bu sistemin temelleri yerine otursun. Sonra detaylandırmak kolay...

Sistemin XU100 için ürettiği kısa vade son görüntü bu şekildedir...

Düşüş yönlü ilerlerken aniden hem 15dk. lık ve hem de saatlik gösterge patinaj yapıp yön değiştirdiler...

Grafik üzerinde net olarak görünüyor. Bu patinajı önceden gören ve cesareti olan birisi %2-3 parayı kolayca kazanabilirdi ama çok hızlı olmak şart...

Ben şimdilik bu hızlı işlere girmiyorum...

Her ne kadar kısalar patinaj yapsa da günlük momentumu iyice kaybetti ve negatif bölgeye geçti...!

Şimdi bundan sonra günlüğün patinaj yapıp yapmayacağına bakmak olacaktır. Patinaj yapmadığı sürece düşüş yönlü beklentim devam ediyor...

Bir kaç gün içerisinde patinaj gelme olasılığı yüksek. Çünkü daha kısa vadeler patinaj yaparak döndüler. Günlük de patinaj yapmak isteyebilir. Böyle bir durumda güzel marj verebilir...

Takibe devam...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Selamlar, saygılar...
    RABBİM YOLUNU AÇSIN :İŞİNİ RAST GETİRSİN :saygılar emeğinize çalımalarına üstad

Hayırlı Pazarlar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Dışarıda yoğun kar yağışı var. Bugün evdeyim...

İmkânı olanları sohbet etmek, Teknik Analiz paylaşmak yapmak için beklerim...

Açılışı OYAKC ile yapalım...

Şu an tek sıkıntılı görüntü saatlikde...

Bir ihtimal bu hafta kısa süreli bir düzeltme yapmaya devam edecek. Beklediğim en düşük seviye 8.06 'dır...

Durum böyle devam ettiği sürece içi içe hem saatlik de hem de günlükte TOBO görüntüsü mevcut. 8.06 altına düşmediği sürece bu beklenti devam edecektir...

Haftalık ve aylık görüntü de endekse göre momentum artıyor. Haftalıkta ise momentum endekse göre göreceli olarak mavi bölgeye geçmiş durumda...

Aynı zamanda ortalamalara göre de 8.06 önemli destek. 200 saatlik ortalamaya işaret ediyor...

Bu seviyenin altına gelirse işler değişir ve biraz bekletir ama görüntü hiç de bekletecek gibi durmuyor. Son 2 gündür endekse göre iyi dayanıyor...

Birinci grafik endekse göre olan, ikinci grafik ise XTAST 'a göre sektörün durumu...

Durumu OYAKC 'den çok daha güzel hisseler var. OYAKC bir süre bekletecek günü olsa da (7-8 işi günü) harekete geçenler mevcut. Bakalım grafiğe bakıp, bu sektör ile ilgilenenler var ise; istişare etmek isteyecekler mi?

Sayfa 483/1044 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •