Sayfa 483/1000 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop LX

1. DEMEK İSTEDİĞİM YAPI BUYDU..2019 dan başlayan trend sona erdi..1998 VE 2008 KRİZ GİBİ.. bu senaryoya göre zikzaklı 5500 ler olmalı..simitteki enflasyon oranına denk..8000....5500..başka rakam görmüyorum ben

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    RSİ ye göre ( çoğu indikatör aynı zaten ) bist100 beklentim...hedef tahmini süre MART AYI..
    bu grafiği ara ara hatırlatma ihtiyacı duyarım..
    SARI BÖLGEDE NEGATİF UYUMSUZLUK olmuş..halbuki ne olmalıydı..8.700 lerden sonra aşama aşama 5.600 e kadar düşebilirmiş..ama 10 bin üstünü NU ile yapmış..bu sağlıksızdı zaten..O yüzden bana göre bist100 ün gerçek zirvesi 8700 dür..düzeltme yeri 5.600 dür..
    zaten hacimli önemli kağıtların çoğu 3 aylık bazda bakıldığında 2019 da AL veren nerdeyse tüm göstergeler SAT a geçmiş..
    3 aylık bunlar..kolay kolay yalan söylemezler..

yatırım tavsiyesi değildir, duyrulur..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem bofası na demişlerki Trumpın ismini tabelada gördüğün an yapıştır yukarı
    Avrupa üzülüyor,
    çin üzülüyor,
    güney Amerika üzülüyor,
    bir tek davul zurna ile biz kutluyoruz bakalım bu filmin sonunda dostluk mu kazanacak ülkelerin menfaatleri mi
    üstad bence bu yükselişin trump ile hiç alakası bile yok

çoğu hisseler iyice geberdi.

rallide denmez buna .. tepki diyelim.

bana göre 7 ay sürünür burası... bu malları ky den yandım allah demedikçe almazlar yukarı

%15 buradan .. aşşağı yukarı dalgalanır burası.. eskisi gibi ralli hayal artık.

3. kapanışa yakın niyetler belli olur..

4. 17.30 sonrası aşağı veya yukarı yönlü %1-1,5 marj olur diyorum.

5. nerden çıkardın..1998 ve 2008 krizini saygı değer RSİ..sen kimsin, aklın mı var..sen mi bileceksin borsanın gidişatını, dersek RSİ ye söz hakkı vermiş oluruz..o da bize bunu ispat eder..ispat etmeli..yoksa inanmayıs..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad bence bu yükselişin trump ile hiç alakası bile yok

çoğu hisseler iyice geberdi.

rallide denmez buna .. tepki diyelim.

bana göre 7 ay sürünür burası... bu malları ky den yandım allah demedikçe almazlar yukarı

%15 buradan .. aşşağı yukarı dalgalanır burası.. eskisi gibi ralli hayal artık.

Düğün sahibi Trump davul bofa da klarnetçi Qnb diğer sol tarafıda dansöz arada olan kurumlar para yapıştıran
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    nerden çıkardın..1998 ve 2008 krizini saygı değer RSİ..sen kimsin, aklın mı var..sen mi bileceksin borsanın gidişatını, dersek RSİ ye söz hakkı vermiş oluruz..o da bize bunu ispat eder..ispat etmeli..yoksa inanmayıs..
    Aman dipte böyle rakamlar yazma bekçi gelir şimdi düdük çalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tramp zaferi Çin ve türev Asya borsaları sert satışlar ile karşılar diye düşünüyorum
    Sanki Trump babamızın oğlu dolar yağdıracak bize ..en iyi fiyatlayan borsa İstanbul
    Hafızaları yoklayıp neler yaptığını hatırlamak lazım
    ha salepçi / bozacı çok da fark etmez

Tabi günlerdir düşüş tepkiside var işin içinde
    Yarın pala ben nabıyorum diyebilir ,,en azından gazı alınır

uzun soluklu rallilik birşey ortada

Sayfa 483/1000 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz