Günün dibini işaretleyelim
9186 ile
Alper geldiyse bugünkü zopa bitmiştir, daha bize ekmek çıkmaz, gidim biraz temiz hava alıyım
Günün dibini işaretleyelim
9186 ile
Alper geldiyse bugünkü zopa bitmiştir, daha bize ekmek çıkmaz, gidim biraz temiz hava alıyım
Hamdım Piştim Yandım
altın ve ons gümüş hareketlerine bakınca Büyük şeytan savaşa hemen katılmayacak gibi bir fiyatlama var......tabi arka planda siyonistlerle birlikte iranı bombalıyor....o ayrı bir mesele...........
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
2022 den bu yana DOW, %25 yükselmiş..aynı sürede bizim borsa yine dolar bazlı %75 yükselmiş..
aradaki fark %50 ..bahsettiğimiz balon kısım..
yani dow gibi 2022-2025 arasında dolar bazında aynı oran yükselseydik 6500 civarında olmalıydık..şimdi..şuanki değer dolar bazlı 170 dolar civarı olmalıydı
Son düzenleme : KARADUMAN; Bugün saat: 14:22.
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
son dakiiiiiiikaaaa
rusya da amerikanın irana doğrudan saldırmayı aklından bile geçirmemesi gerektiğini söyledi
büyük eller viop da iyi zarar etti....şu dakikalarda aşağda tutup çok işlem yapıldı......bunun hangi anlama geldiğini birazdan anlarız......
Türkiyedeki enflasyonun borsa tarafından fırsata çevrildiği aralık 2022-2025 ... enflasyon + %50 fiyatlama farkı..
biz bu % 50 ye karşıyız..10 değil 20 değil ..50 fazla..İsrail gibi acımzasız olmayın len..
hani dükkan kiralarken hava parası alır kiracı ya..aynı durum..kira parasını dükkan sahibine ödüyorsun emme bir o kadar da çıkacak olana ödüyorsun..borsamızın durumu böyle..hava parası istiyor %50
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Aldi yine sazi eline…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri