Beyler yeşil yaktirmamiz lazım el atın biraz.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Beyler yeşil yaktirmamiz lazım el atın biraz.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Tek kademede 500 lot mal. Aracı kurumu olmasına rağmen sabahtan maymuna dönen patron için kaçırılmayacak fırsat.
Ne kadarı kendinin bilmiyorum ama artık tartarak alacak![]()
GK yı bekliyoruz...![]()
![]()
Gk dan ne bekliyorsunuz çok merak ediyorum.. hisseye olumlu ya da olumsuz yansıyacak hangi karar genel kurulda alınacak? Kar dağıtım kararı mı? Nedir anlamadım.. seykm’in satışı gibi bir karar bekleniyorsa gk’nın onayına ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.. yönetim kurulunda bu yetki mevcut.. GK lafı dolanıyorda dolanıyor ortalıkta hangi derde deva olacak ondan bahseden yok.. cidden bir beklentiniz varsa paylaşın
Genel kuruldan hisseyi yataydan kurtaracak bedelli bedelsiz yeni ortaklik vb hareket getirici şeyler beklemekteyim. Amma emin degilim patron da genel kurul yapmak istemiyor galiba :-)
Bize kötü haberler lazım diger türlü patron her geleni tokatlama derdinde. Yada bedelsiz gibi bedelli gibi yada sirket birlesme ortaklik gibi haberlerle yukarilari görmesi lazim. Topladigi malı bosaltmak isteyecektir ancak hdfgs tmsn olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Keske dar bant yatayda kalsaydi.
Yer İmleri