Sayfa 485/1002 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Borsada hedef fiyat değerlendirmeleri

Yıllık bazda xu100 hedef değeri

Alayının değerlendirmesinin düşürüldüğü haberleri gelir bugün yarın ilerki günler
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by Thesecret Yazıyı Oku
    Sercan allah kavuştursun demesini beklemiyordun heralde.

Sen nerelerdesin boğaların yaşlanmışı, karasaban borsacısı, Sercannnnnnnnnn
    Senin gibi pelikancılara cevap verdiğim zaman medwig geliyor 5 gün cezayı kitliyor gidiyor.. Bu nickimin banlanmasını yakındır.. Sizde burda çöküş goygoyu yapmaya devam edin

THY yurt dışı biletlerini satışa açtı

https://twitter.com/AirportHaber/sta...50836936359941

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sercann abi allah rahmet eylesin
    Sağolasın yiğenim.. Short kovalamaya başlamasın daha esas yükseliş yeni başlıyorken beni derinden üzdün

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ayın 2 sinde kredi basvurusu yaptik hala daha degerlendirmede.
    Ben birinde yaptım sonuç hala yok olacağıda yok işsizlik maaşı alamayanlar var daha devlet at izi ile it izini karıştırdı millet işsiz güçsüz para bekliyor araya emekliye bayram ikramiyesi soktu ulan adamlar zaten maaşlarını alıyorlar işsizden ne istiyorsun

6. Psikiyatristlerin yavaş yavaş TV ye çıkması lazım bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pgsus bu noktadan elbet shortlanir. Bir yerde mali yikacaklar. Senet zirve uzerine zirve yapsa shortlanmaz ama bu senet nereden nereye geldi ve gelirken her kademeden millete kitlediler. Onlarin cikmasina izin vermezler.

Vadeli ve spotta ki fark insanlari short yapmaya korkutuyor ve bunun tahtacisi da gayet farkinda.

Pgsus da kaldirac zaten dusuk. Git buna ful gir demiyoruz. Ornegin 50 kontrat vadeli islem ya da baska yerde islem yapiyorsun. 10 kontrata buna at. Gidip dipten shortlama

Cunku bir noktada mali kusacak.
    Şirket sahibi ile aşık atılmaz. Dikkat etmek gerekli. Adama pabucu ters giydirebilir. Behzat Ç devam.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

8.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Sağolasın yiğenim.. Short kovalamaya başlamasın daha esas yükseliş yeni başlıyorken beni derinden üzdün
    Aynen abey

Long Tuşunu söktüm gayri

Oyun planım Sat / Al şekline döndü

Vura kaça short maliyeti yapacağım

Tübraş ve Uşak hissem var tübraşta çok az kaldı kara geçmem geçince onu da teslim edeceğim

2 dalga gelebilir . Dikkat et derim ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 485/1002 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •