Sayfa 485/805 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Koc sirkefinden sasmayacaksin, elin oglu cayir cayir geri alim yapiyor . Isler kotu gidebilir edebilir ama ortaklarina bunu reva goren haysiyetsiz serefsiz patron ve yoneticiler Sizin yatacak yeriniz yok . Arkadaslar o maillere gerekeni yazin . Bakin sessiz kaldikca daha da beter olacak , hakkinizi savunun

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Koc sirkefinden sasmayacaksin, elin oglu cayir cayir geri alim yapiyor . Isler kotu gidebilir edebilir ama ortaklarina bunu reva goren haysiyetsiz serefsiz patron ve yoneticiler Sizin yatacak yeriniz yok . Arkadaslar o maillere gerekeni yazin . Bakin sessiz kaldikca daha da beter olacak , hakkinizi savunun
    çok da umurlarındaydı sanki.. sinek vızıltısı gibi gelir onlara.. belki o kadar bile değil.
    yahu bunun spk'sı var, bağımsız denetimi var. Adamların çokta umrunda olacak sanki sizin mailleriniz..
    Sadece gülüyorlardır...

3. Peki oyleyse

4. Gübre fiyatları yüksek seyretmeye (artarak) devam ediyor:

https://farmpolicynews.illinois.edu/...grain-exports/

ABDde henüz talep daralması yok:

"....CF isn’t seeing farmers shy away from buying in the US just yet, said senior vice president of sales and market development Bert Frost........"

".........Satış ve Pazar Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Bert Frost, CF, çiftçilerin henüz ABD'de satın almaktan çekinmediğini söyledi..........."

5. https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...bat-2022-45774

tarımsal girdi fiyat endeksi Şubattan Marta artışa dikkat (gübre satırları: +46% ve 43%).. sadece 1 aydaki artış dikkat çekici..

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Koc sirkefinden sasmayacaksin, elin oglu cayir cayir geri alim yapiyor . Isler kotu gidebilir edebilir ama ortaklarina bunu reva goren haysiyetsiz serefsiz patron ve yoneticiler Sizin yatacak yeriniz yok . Arkadaslar o maillere gerekeni yazin . Bakin sessiz kaldikca daha da beter olacak , hakkinizi savunun
    Sn Maximetu size mail attım ama yarıya bölmek zorunda kaldım, 2 . yarıyı atarken de sizin mail kutusu dolu mesajı geldi. Attığım mailin ancak ilk yarısı var sizde

7. Sayin Karani
    Gordum Mesajini bi kismini pc ye gecince halledecem telden halledemedim. Size detayli cevap verecem kendi attigim mailleri isterseniz mail atin bana berkayolu@hotmail.com , zaten beni biliyorlar sirkettekiler de o yuzden mailimi paylasmakta Sikinti yok . Hakkini aramak isteyenlere attigim mailleri atarim

8.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklisiniz, herkese anlayacagi sekilde yaklaşmak gerekir.
    Hepsinin 7 nesillerinden çıksın art niyetleri

Kazandıkları temettüler, huzur hakları hiç bir şekilde helal değil

Bağımsız yk üyelerinin de 17 nesillerinden çıksın aldıkları paralar

Birisi Türk dil kurumu sözlüğünden “ onur - gurur - etik - dürüstlük” kavramlarını okusun bunlara

Bıraksınlar “su şampiyonu, Filarmoni ve tiyatro vs” saçmalıklarını

Önce kendi işlerini becersinler

CEO, YK Başkan ve Başkan yardımcıları istifa etsin

Acilen dışarıdan blr yönetim ekibi getirilsin

Yeter ya

Sayfa 485/805 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz