Sayfa 485/1007 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Koç Holding sadece 1 aylık prim %33 , korkunç rakamlar bunlar...
    enflasyonun altında ya da yakın sayılır (spotu kastediyorum viop ayrı tabiki) markete gidince korku filmindeymişim gibi hissediyorum.Bence birçok kişi aynı şekilde düşünüyor enflasyona karşı korunacak birşey bulmak çok zor. Ayrıca Koç holdingi diğer holdinglere göre etik ve başarılı bulduğumuzuda söylemeliyiz. Neredeyse hiç bedelli yapmayışı çalışanlarının memnuniyeti v.s

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    enflasyonun altında ya da yakın sayılır (spotu kastediyorum viop ayrı tabiki) markete gidince korku filmindeymişim gibi hissediyorum.Bence birçok kişi aynı şekilde düşünüyor enflasyona karşı korunacak birşey bulmak çok zor. Ayrıca Koç holdingi diğer holdinglere göre etik ve başarılı bulduğumuzuda söylemeliyiz. Neredeyse hiç bedelli yapmayışı çalışanlarının memnuniyeti v.s
    Aylık enflasyon %30 mu? Yıllık enflasyonumuz %350 mi? Yapmayın, o kadar da diil artık...

Herşeyi enflasyonla kıyaslarsanız asla bir yatırım aracı bulamazsınız ayrıca.
    Burası finansal okur yazarlığın çok yüksek olduğu bir forum.
    Lütfen aylık %30 gibi inanılmaz büyük getirilerin küçümsendiği bir yer olmasın...
    Ayrıca aylık düzenli %30 fln ztn imkansız. Faizi düzenli yenen bir yatırımcı başarılıdır benim gözümde...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    8 Martta 29.94 ü gördü , 1 ay bile değil 22 günde %33 prim of of of of of of of of...
    En düşükten hesaplıyor olabilirsiniz evet

4. PGSUS

SPOT kapanış,

6.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Aylık enflasyon %30 mu? Yıllık enflasyonumuz %350 mi? Yapmayın, o kadar da diil artık...

Herşeyi enflasyonla kıyaslarsanız asla bir yatırım aracı bulamazsınız ayrıca.
    Burası finansal okur yazarlığın çok yüksek olduğu bir forum.
    Lütfen aylık %30 gibi inanılmaz büyük getirilerin küçümsendiği bir yer olmasın...
    Ayrıca aylık düzenli %30 fln ztn imkansız. Faizi düzenli yenen bir yatırımcı başarılıdır benim gözümde...
    fiyatlara bakarsanız görürsünüz ne ne kadar artmış sadece son 1 ay alınıyor ayrıca yılbaşından bu güne bakıldığında da yüzde 30 mesele küçümsemek falan değil gerçekler ortada bir ürün alacaksınız 100 tlniz var ürün 100 tl 3 ay sonra bu ürün 130 tl oluyor kcholde tutuyorsunuz 130 tl alıyorsunuz komisyonlar hariç gördünmü yatırımı faizi yenen yatırımcı dediğin faiz yüzde 14 mü ? yıllıkta enflasyon %350 çıkmaz her ay %30 arttığınımı hesaplıyorsunuz bazı aylar baz etkisiyle yüksek olur üfe tüfe makasına baktınızmı bütün bunlara bakmadan finansal okur yazarlık v.s demek çok saçma ülkede genç işsizliği geniş tanımlı %33 herhalde yapmayın o kadarda değil demek ayıp ötesi yalan yanlış bile olsa kendi adıma bu saatten sonra iktidara karşı her türlü eleştriyi alkışlamak desteklemek doğru geliyor ayrıca artık bana bu iktidar dürüst değil masum değil gitmesi için yapılanlar kötü bile olsa destekleyip alkışlamak gerekiyor. İsterseniz bir anket yapalım kaç çıkacak enflasyon tahminleri bakalım kıvırcık 22 lira biber 20 lira pirinç 14 lira patates 7.50 lira motorin benzin lpg durumu belli ee dahane ya ben anlamıyorum bunların yüzdesini hesaplamak bu kadar zormu doğalgaz elektirk mesleside var. Enflasyon ya da faiz hangisi yüksekse onu yenmeden yatırımınızı başarılı sayamazsınız saçmalık olur yani yine siz bilirsiniz tabi faiz sebep enflasyon sonuca devam diyerek sorunları çözmek gibi olur o %14 faizi geçince kendini başarılı saymak.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ISGYO..
    1 ayda %82....yıllık %425...

Fort,toaso, pgs ye bakarken, kaçan fırsat..

.
    sabah 10.02..10.04 biraz aldım..korka korka..
    10.86 kapattı.. enteresan

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayasofya pgsus tiyosu veriyor gibi geldi
    yat derken uçak
    apramoviç derken ali sabancı diyo sanki
    fışkırtıyo derkende en az %10 u var diyo 2 günde
    2 günde %10 yaptı daha var mı ayasofya
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 485/1007 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları