-
Tam dusundugum gibi 1.5 yi kirmasin diye endeks dususunu kullaniyor adiler..bilanco yaklastikca tutamazlar ama..mumkun degil..sirf kurdan 6 milyon gelecek..seneyi 20-25 arasi karla kapatir tahminim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ni hayet halk temizlendi önü açıldı
-
80'lik dede misali bir gözü hep toprağa bakıyor.
-
HHaaaahaaaa insana o imajı veriyor gerçekten ama halk gecen seferde aldını vermişti piyasa bekledi bence 1.46 altı şu endeksde mantık dışı bilanço yaklaştıkça yukarı doğru aım adım sonra bir roket hareketi mümkün bakalım nasip
-
Geçen ay 1.35 lerde bu uyuzu aldığımda formet çelik kapı 1.32 lerde idi ve teknik olarak daha hoşuma gitmişti ama temel olarak blcyt ın çeyreği etmiyor diye blcyt aldım.
Bugün formt 2.47 blcyt 1.47
Hadi dandik hisselerdeki speklerin ayarı yok gitti mi nibas adese gibi saçma hisseleri 5 10 kat götürüyorlar.
Bu bilanço ile sürekli 1.30 1.50 bandında takılmak da blcyt speğinin de ayarsız olduğunu gösteriyor. Hadi artık endeks oldu 104 bin en azından 1.75 lere gel ya.
Ytd
-
Sevgili TALEBE37 kardeş bunda spek yok ki patron Bi çırağı oturtmuş başına bir Allah kuluna para kazandırırsan seni kovarım diye korkutmuş sanki.. İzlenim öle.. Ha oyuncu varsada piyasanın en sığır adamı çünkü borsanın düşüş cıv cıvlı zamanında ters hareket yapsaydı şimdi kimsede mal yoktu.. Hep söylüyorum benim pörtföyün 4\1 i bunda oda 100 bin temiz gel buradan mal al benden bakalım kim sabırlı...
-
Sabah bastiklarini aliyor hione
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Bence bu sene yapılan yatırımlarin bilancoya yansimalari olacaktir. Simdiye kadar gelen bilancolarda cok iyi bir kar goremedik. Surekli benzer karlilik rakamalari geldi ama bu arada satislar ciro hep yukseldi. Kur hareketleri bazi seyleri geciktirdi. Iyi bilanco gelecekse bu fiyatlardan karsilatacak kadar toy degillerdir.Kimse bedavaya iyi mal vermez. Kutu acilsin icinden ne cikacak gorelim. Olursa ekime kadar olmazsa kasima kadar bekleriz. ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri